Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til glas og vinduesrammer


Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til glas og vinduesrammer

Specialister i vakuumløftere til glas

Specialister i vakuumløftere til glas

Gennem mere end 20 år har vi samarbejdet med glarmestre, klejnsmede og belægningsarbejdere i deres daglige arbejde. Takket være Righettis vakuumløftere til glas afkorter du tiden i forbindelse med flytning af glaspladerne både på byggepladsen og i produktionen med samtidig bevarelse af materialets intakthed.

Uanset glassets vægt, mål eller facon kan vi tilbyde det bedst egnede produkt takket være modulopbygningerne på vores vakuumløftere. I forbindelse med projekteringen af vakuumløfterne fra Righetti sigter vi mod muligheden for tilpasning til flere glasformater for at give dig maksimal fleksibilitet.

For hvert arbejdsområde har vi udviklet modeller, som opfylder alle behovene hos vores samarbejdspartnere: Læs videre, hvis du vil vide mere.

Løft af glas på byggepladser

Batteridrevne vakuumløftere til glas

Det er nemt og sikkert at flytte glas på byggepladsen med vakuumløftere fra Righetti. De er batteridrevne og er udstyret med de mest avancerede sikkerhedssystemer for at garantere driftssikkerhed på ethvert tidspunkt med overholdelse af kravene i standarden EN13155.

Serie VB RCMBM består af specialmodeller til arbejde på byggepladser. De kan udføre vippebevægelser fra 0 til 90° og trinløs 360° rotation. Vakuumløfterne i serie VB kan være udstyret med 4-12 sugekopper med en kapacitet på op til 1200 kg.

Det er muligt at bestille forskellige former for tilbehør, fx

  • fjernstyret kontrol af sug og slip af lasten
  • stativ til støtte og transport af vakuumløfteren
  • anordning til styret vipning

 

Maksimal modulopbygning

Maksimal modulopbygning

Det som gør serie VB4 særligt tiltrækkende og interessant er dens modulopbygning. Med udgangspunkt i standardversionen VB4, der er udstyret med fire sugekopper med justerbar placering, er det muligt at øge vakuumløfterens effekt op til topmodellen VB4+4 XL.

Sidstnævnte model giver dig mulighed for at kombinere din vakuumløfter i mere end 8 konfigurationer, så du kan tilpasse dig de mest forskelligartede behov.

 

Assisteret bevægelse af glas

Ud over serien af vakuumløftere med manuelle bevægelser tilbyder Righetti et bredt udvalg af vakuumløftere med elektrisk vipning og/eller trinløs rotation. Faktisk kan kunden vælge om vakuumløfteren skal udføres med begge de elektriske bevægelser eller med blot en af dem.

Vakuumløfterne er udstyret med batteriforsyning og gør det muligt at styre vipning og/eller rotation ved hjælp af en praktisk fjernstyring.

Den motordrevne vipning og rotation er specielt nyttig i forbindelse med flyt af tunge og store glas, hvor den manuelle styring af lasten er meget vanskelig.

 

GLE4+8 d4: modulopbygget vakuumløfter (op til 1500 kg)

GLE4+8 d4 er den ideelle løsning ved flytning af tunge glas på op til 1500 kg. Modulopbygningen i denne vakuumløfter gør det muligt at flytte små, mellemstore og meget store glasplader takket være de mange mulige konfigurationer.

Det er let at skifte fra en konfiguration til en anden takket være lynkoblingerne, som benyttes til strukturering af vakuumløfteren.

Er der andre grunde til at vælge GLE4+8 d4?

  • Batteriforsyning med høj kapacitet
  • Elektrisk vipning og rotation
  • Tværgående tykkelse på blot 304 mm takket være de kompakte mål

 

Vakuumløftere til krumme glas

Uanset om der er tale om konkave eller konvekse glas tilbyder Righetti en lang række muligheder til løft af krumme glas. Vakuumløfterne til krumme glas er ideelle til brug på byggepladser, idet de er udstyret med batteriforsyning, dobbelt vakuumsystem, lyd- og lysalarmer samt en kontrolenhed.

Vakuumløfteren kan udføre elektrisk styrede eller manuelle bevægelser.

Desuden kan armene, hvorpå sugekopperne er placeret, flyttes til to positioner for at sikre den nødvendige støtte afhængigt af glassets krumningsradius.

 

Pneumatiske og elektriske vakuumløftere til løft af glas

I forbindelse med produktion og bearbejdning af glas har flytningen af glasplader i produktionsområdet afgørende betydning. Da sugekopperne er forbundet med en svingkran eller traverskran, kan de forsynes med strøm eller trykluft afhængigt af de konkrete behov. Generelt består de af et enkelt vakuumsystem, men de fås også med dobbelt vakuumsystem (tilbehør).

I forbindelse med arbejde med glas med forskellige mål og former er det nødvendigt at benytte et instrument, som garanterer den nødvendige fleksibilitet. Righettis vakuumløftere til glasplader sikrer en omfattende modulopbygning, som gør det muligt at justere sugekoppernes og armenes placering.

Hvorfor vælge Righettis vakuumløftere til glas?

Ved projekteringen og konstruktionen af vores vakuumløftere har vi altid fokus på to fundamentale kriterier: at skabe et effektivt og driftssikkert produkt og garantere fuld overholdelse af de strengeste sikkerhedsstandarder.

Ved at benytte vakuumløfterne fra Righetti har du frihed til at arbejde uden forhindringer og bekymringer: Vores vakuumløftere er modulopbyggede, og de er udstyret med lyd- og lysalarmer og kan udstyres med nyttigt udstyr til yderligere forenkling af dit arbejde.

Brug på byggepladsen

Brug på byggepladsen

VB-linjen er perfekt til brug på byggepladsen takket være de aftagelige og genopladelige batterier, det dobbelte vakuumsystem og sofistikerede sikkerhedssystemer med lyd- og lyssignaler.

Modulopbygning

Modulopbygning

For at øge fleksibiliteten kan vakuumløfterne fra Righetti takket være modulopbygningen tilpasses glassenes forskellige mål og form.

Nem vipning

Nem vipning

Nu er det lettere at installere glas: Vip glaspladerne elektrisk eller ved hjælp af den praktiske anordning til styret vipning (fås som tilbehør).

Flytning af vindues- og dørelementer

Flytning af vindues- og dørelementer

Med hensyn til vindueselementer med rammer med en vis tykkelse, anbefaler vi praktiske støtter, som øger afstanden mellem vakuumløfterens centrale del og glassets overflade.

Sugekopper til skridsikre glas

Sugekopper til skridsikre glas

Vi har projekteret specifikke sugekopper, som tilpasser sig forhøjningerne i glasset og sikrer optimal fastklæbning i forbindelse med arbejde med profileret glas eller glas med forarbejdet overflade.

Righetti service og vedligeholdelse

Righetti service og vedligeholdelse

Stol på teamet hos Righetti: Vi kan anbefale dig den vakuumløfter, som egner sig bedst til dine behov, og kan afhjælpe enhver tvivl.

Internationale forsendelser

Internationale forsendelser

Afstanden er ikke længere en hindring, og vi kan sende vakuumløfterne fra Righetti i hele verden takket være vores omfattende kommercielle netværk, som vi har skabt i disse år.

Kvalitet og tilfredshed

Kvalitet og tilfredshed

“En virkelig veludført vakuumløfter, helt perfekt til vores arbejde”. Sådan har en af vores kunder beskrevet vakuumløfteren – og det fylder os med tilfredshed med det arbejde, som vi hver dag udfører med stort engagement.

Individuelle løsninger

Individuelle løsninger

Fandt du ikke den rigtige løsning i vores katalog? Kontakt os, så vi sammen kan udvikle en individuel løsning, der passer til dine behov.

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Kvalitetsmaterialer, robuste strukturer, italiensk teknologi: Vakuumløfterne fra Righetti er alt dette – og meget mere. Vi har nogle af branchens korteste produktionsperioder, så du vil hurtigt modtage din vakuumløfter. Du kan også regne med en præcis, tydelig og hurtig kundeservice, så du aldrig skal afbryde arbejdet.

Ønsker du flere oplysninger

Uanset hvad dine behov er, så udfyld nedenstående kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt med alle de oplysninger, som du har brug for.


Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Du skal indtaste en gyldig mailadresse
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes