Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til metalplader


Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til metalplader

Specialister i vakuumløftere til metalplader

Specialister i vakuumløftere til metalplader

Forsknings- og udviklingsafdelingen ved Righetti har gennem mere end 20 år projekteret vakuumløftere til metal og ikke-jernholdige materialer med konstant fokus på de almindelige behov hos stål- og mekanikervirksomheder, som forarbejder metallet. Vakuumløfterne anvendes i stålbranchen til flytning af metalplader inden for produktionsområdet, fx i forbindelse med af- og pålæsning fra maskiner med numerisk styring såsom skæring med laser, plasmaskæring, flammeskæring eller skæring med vandstråle.

I modsætning til et løft med magneter kan vakuumløfterne løfteenhver type af metal såsom rustfrit stål, aluminium, kobber og ikke jern-holdige materialer, takket være et vakuumsystem og specifikke sugekopper.

Vakuumløftere til alle metalplader - uanset størrelse

Vakuumløfter til metalplader på 1500x3000 mm

Til mindre plader (fx 1500×3000 mm), som ofte anvendes til laserskæring eller andre skæremaskiner, anbefaler Righetti kompakte vakuumløftere med 4, 6 eller 8 sugekopper.

I betragtning af metalpladens begrænsede størrelse kan kunden vælge mellem vakuumløftere med standardstruktur eller med forsænket struktur (serie FS) for at reducere frihøjden under krogen.

 

Vakuumløfter til metalplader på 2000x4000 mm

Vakuumløfter til metalplader på 2000x4000 mm

Ved løft af plader på 2000×4000 mm anbefaler vi vakuumløftere med 6, 8 eller 10 sugekopper.

Ved at øge antallet af sugekopper sikres en passende understøtning af pladens samlede længde og et tilstrækkeligt greb omkring lasten på op til 3000 kg.

Hvis der arbejdes med formater i andre størrelser er det muligt at ændre vakuumløfterens konfiguration ved at flytte armene langs med den centrale bjælke eller frakoble dem ved hjælp af afbryderhanerne.

 

Vakuumløftere til plader på 2500x6000 mm

Vakuumløftere til plader på 2500x6000 mm

I tilfælde af større metalplader udformer Righetti vakuumløftere med passende mål og konfiguration, typisk fra og med 10 sugekopper.

For også at kunne løfte mindre plader muliggør vakuumløfteren forskellige konfigurationer og mulighed for at frakoble sugekopperne. Med en enkelt vakuumløfter er det muligt at flytte plader med længder fra 2000 til å 6000 mm.

Selv om lastens vægt øges, sikrer vakuumløfterne fra Righetti et optimalt greb over tid takket være de robuste strukturer med trækstænger og pakningerne af specialmateriale i sugekopperne.

 

Vakuumløftere med teleskopfunktion til løft af forskellige formater

Vakuumløftere med teleskopfunktion til løft af forskellige formater

Hvis det er nødvendigt at løfte metalplader med forskellige mål, er vakuumløftere med teleskopstruktur meget nyttige.

Strukturen i disse modeller med teleskopfunktion kan nemt udvides og indtrækkes ved udførelse af blot nogle få trin og uden behov for ekstraudsyr, hvilket forenkler skift fra en konfiguration til en anden.

 

Vakuumløftere til bjælker og rør

Vakuumløftere til bjælker og rør

Righetti har udviklet og projekteret vakuumløftere til løft af bjælker og rør af metal. Generelt er disse produkter kendetegnet ved at have en begrænset støtteoverflade, som kræver brug af lange og smalle sugekopper, for at sikre, at de sætter sig korrekt fast på produktet, som skal løftes.

Afhængigt af kundens behov kan vakuumløfteren forsynes med strøm, trykluft eller batteri.

 

Specialvakuumløftere til krumme overflader

I stålbranchen findes der en lang række produkter med krum overflade (konkav eller konveks), som skal løftes og flyttes.

Afhængigt af lasten, som skal flyttes (krum plade, hvælvede bundplader, beholdere, metalplader til siloer, gasflasker), kan vi projektere og fremstille vakuumløftere, som opfylder de særlige behov i forbindelse med brug, hvis standardmodellerne ikke kan opfylde disse behov.

Kontakt os for at give os et overblik over dine behov: Vi kan anbefale dig den bedste løsning.

 

Vakuumløfter med gaffelstruktur til brug på truck

Vakuumløfter med gaffelstruktur til brug på truck

Hvis pladerne skal flyttes med truck i produktionsområdet, anbefaler vi vakuumløftere med forskellig kapacitet med batteriforsyning.

For at kunne anvendes hensigtsmæssigt på en truck kan disse vakuumløftere udstyres med en gaffelstruktur.

For at gøre arbejdsgangen mere ensartet kan vakuumløfteren også udstyres med  trådløs fjernstyring, så grebet omkring lasten kan kontrolleres fra trucken.

 

Forskellige forsyninger til ethvert løftebehov

Virksomheder er indrettet forskelligt – det ved vi: Nogle har brug for kompressorforsyning, andre foretrækker strømforsyning og nogle vil undgå kabler og foretrækker derfor en autonom løsning. Der er mange løsninger og kombinationer: Hvis du er i tvivl, står vi til rådighed for at anbefale den løsning, som egner sig bedst til dine behov.

Righettis effektivitet i enhver detalje

Ved projekteringen og konstruktionen af vores vakuumløftere har vi altid fokus på to fundamentale kriterier: at skabe et effektivt og driftsikkert produkt og garantere fuld overholdelse af de strengeste sikkerhedsstandarder.

Ved at benytte vakuumløfterne fra Righetti har du frihed til at arbejde uden forhindringer og bekymringer: Derfor fås vores vakuumløftere med forskellige former for forsyning, og de er modulopbyggede, er udstyret med sikkerhedssystemer og kan udstyres med nyttigt udstyr til yderligere forenkling af dit arbejde.

Specialsugekopper til metalplader

Specialsugekopper til metalplader

Med kendskab til den manglende planhed for lasterne i denne sektor har Righetti projekteret sine vakuumløftere med et system med fjedrende sugekopper for at kompensere for dette problem. Takket være den specielle vulkaniserede gummi, som sugekopperne er fremstillet af, er det muligt for dem at klæbe fast også på olierede metalplader.

Også vakuumløftere til ujævne overflader

Også vakuumløftere til ujævne overflader

Ikke blot vakuumløftere til glatte metalplader, men også til ujævne, bulede, ribbede eller profilerede overflader. Righetti har udviklet sugekopper med specialpakninger, som muliggør perfekt fastklæbning på ujævne overflader.

Frakobling af arme og sugekopper

Frakobling af arme og sugekopper

For at sikre en vis modulopbygning – også med hensyn til vakuumløftere uden teleskopfunktion – er det muligt at koble en eller flere af armene fra vakuumsystemet ved hjælp af praktiske haner, der er placeret på apparatet. Det er også muligt at frakoble sugekopperne individuelt (ekstraudstyr).

Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse

Stol på teamet hos Righetti: Vi kan anbefale dig den vakuumløfter, som egner sig bedst til dine behov, og kan takket være mange års erfaring i branchen afhjælpe enhver tvivl.

Robuste strukturer

Robuste strukturer

Righettis vakuumløftere til metalplader er projekteret til at sikre maksimal sikkerhed og stabilitet for lasten takket være robuste strukturer, som er forstærket af trækstænger af stål.

Internationale forsendelser

Internationale forsendelser

Afstanden er ikke længere en hindring, og vi kan sende vakuumløfterne fra Righetti i hele verden takket være vores omfattende kommercielle netværk, som vi har skabt i disse år.

 

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Kvalitetsmaterialer, robuste strukturer, italiensk teknologi: Vakuumløfterne fra Righetti er alt dette – og meget mere. Vi har nogle af branchens korteste produktionsperioder, så du vil hurtigt modtage din vakuumløfter. Du kan også regne med en præcis, tydelig og hurtig kundeservice, så du aldrig skal afbryde arbejdet.

Har du brug for flere oplysninger?

Har du brug for flere oplysninger eller ønsker du et tilbud på en vakuumløfter? Udfyld formularen med dine oplysninger og beskriv kort dine behov: Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.


Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Du skal indtaste en gyldig mailadresse
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes