Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til sandwichplader


Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til sandwichplader

Specialister i vakuumløftere til sandwichplader

Specialister i vakuumløftere til sandwichplader

Gennem mere end 20 år har vi samarbejdet med installatører af sandwichplader for at give dem et pålideligt, sikkert og hurtigt produkt. Vakuumløfterne fra Righetti er synonym med effektivitet: Du sparer tid og omkostninger ved installation af sandwichpladerne og bevarer samtidig pladernes intakthed.

For at give dig et ideelt produkt har vi nøje undersøgt materialerne, som skal flyttes, for at projektere specifikke løsninger til ethvert behov.

Vores sugekopper klæber sig perfekt og hurtigt fast til glatte, bølgede og rillede overflader. Med hensyn til sandwichplader til tag eller med andre former for ujævne overflader har vi udarbejdet særlige sugekopper.

CL1-6: Vakuumløfter til alle former for sandwichplader

Modulopbygning

Modulopbygning

CL1-6 er en komplet 360° vakuumløfter. Med dette enestående produkt kan du nemt flytte sandwichplader til vægge (vandret eller lodret) samt isolerede sandwichplader med en vægt på op til 400 kg.

Modulopbygningen gør det muligt at tilpasse sig til sandwichpladernes forskellige mål, hvilket er med til at forenkle flytningen.

 

Montering på væggen (vandret og lodret)

Vakuumløfteren CL1-6 kan nemt flytte enhver isoleret plade med en vægt på op til 400 kg. Monteringen på væggen (både vandret og lodret) forenkles af løfterens specielle vippestruktur: Når sandwichpladen, som er placeret vandret, fjernes, muliggør vakuumløfteren en glidende rotation for at anbringe pladen vinkelret i forhold til underlaget.

Du kan også arbejde helt uden problemer med sandwichplader med stenuld: Vakuumløfteren CL1-6 sikrer et solidt greb omkring pladen uden at beskadige den.

 

Beklædning med sandwichplader

Monteringen af isolerede sandwichplader adskiller sig fra fremgangsmåden i forbindelse med monteringen af plader til væg.

Først og fremmest er det ikke længere nødvendigt at dreje pladen. Det er tilstrækkeligt blot at løfte og dreje pladen til vandret. Vakuumløfteren skal derfor sikre en passende understøtning af pladen for at undgå, at lasten bøjer og beskadiges.

Endvidere ændres typen af plader, som skal løftes: Generelt er de isolerede sandwichplader karakteriseret ved at være bølgede og have mindre forhøjninger. Takket være den særlige sammensætning af sugekopperne på CL1-6 kan vakuumløfteren tilpasse sig niveauforskelle i overfladen og herved sikre et optimalt greb.

 

Projekteret til byggepladsen

Vakuumløfteren CL1-6 er udviklet og projekteret til brug på byggepladser. Den er udstyret med et dobbelt sæt aftagelige og genopladelige batterier for at garantere opretholdelse af arbejdet non-stop.

Den er brugervenlig og kræver ingen specifikke instruktionskurser: Ved at overholde de medfølgende simple instruktioner får du den viden, som er nødvendig for en ansvarlig anvendelse af løfteudstyret. Skift fra en konfiguration til en anden kan ske hurtigt og uden brug af værktøj takket være lynkoblingerne.

Endelig er vakuumløfteren CL1-6 optimeret til at forenkle transporten og opbevaringen: Når den er adskilt, fungerer dens struktur som en praktisk transportfod med begrænset størrelse (80×100 cm).

CL-W: kompakt vakuumløfter til montering på væggen

Når man taler om montering på væggen (både vandret og lodret), udgør CL-W førstevalget. Dens kompakte mål dækker over en stor sugekraft, som gør det muligt at løfte plader med en vægt på op til 375 kg og en længde på 12 m. CL-W er den ideelle løsning til en hurtig og sikker installation af vandrette og lodrette isolerende vægplader – både indendørs og udendørs.

Vakuumløftere fra Righetti: garanteret performance og sikkerhed

Ved projekteringen og konstruktionen af vores vakuumløftere har vi altid fokus på to fundamentale kriterier: at skabe et effektivt og driftssikkert produkt og garantere fuld overholdelse af de strengeste sikkerhedsstandarder.

Når vakuumløfterne fra Righetti benyttes på byggepladsen, skal du kunne arbejde frit, ubekymret og uden indskrænkninger: Derfor er vores vakuumløftere udstyret med batterier med høj kapacitet, intelligente sikkerhedssystemer, lynkoblinger for hurtig montering samt dobbelt vakuumsystem.

Lette og glidende bevægelser

Lette og glidende bevægelser

Med hensyn til vandret og lodret vipning forsikrer vi dig om en komplet 90° bevægelse fra vandret til lodret takket være de særlige vippestrukturer på vores vakuumløftere.

Flytter nemt dine paneler – også på de vanskeligste steder.

Sugekopper til specialplader

Sugekopper til specialplader

Vores vakuumløftere kan løfte enhver form for sandwichplade med glat, rillet eller bølget overflade.

Til isolerende plader med særlige overflader (fx imiterede tagsten og profiler i metalplade) har vi skræddersyede sugekopper, som nemt kan på- og afmonteres.

Feedback fra kunderne

Feedback fra kunderne

Vores vakuumløftere er blevet udviklet og projekteret for at opfylde behovene hos installatørerne af sandwichplader.

Takket være den konstante feedback fra brugerne har vi forfinet hvert enkelt aspekt af vores vakuumløfter for at gøre dem perfekte til byggepladsen.

Vi leverer til hele verden

Vi leverer til hele verden

Vi har gennem de seneste 20 år udvidet vores kommercielle netværk i hele verden og skabt tætte relationer med en lang række samarbejdspartnere.

Afstanden er ikke længere en hindring, og vi kan sende vakuumløfterne fra Righetti i hele verden. Vi benytter internationalt anerkendte speditører for at garantere dig præcis og rettighed levering.

Kvalificeret service

Kvalificeret service

Allerede fra din første kontakt med os kan du regne med en konkret, reel og effektiv relation.

Vi ved at erhvervelsen af en vakuumløfter er en investering for dit arbejde. Derfor står vi til rådighed for at anbefale netop den vakuumløfter, der egner sig bedst. Kontakt os for at modtage oplysninger, tilbud, uddybende information, fejlfinding og service.

Individuelle løsninger

Individuelle løsninger

Vores produktionsområde på 3500 m² er det sted, hvor vi projekterer, fremstiller og tester og hvorfra vi sender vores vakuumløftere.

Takket være vores lager og vores tekniske kompetencer kan vi projektere enhver form for vakuumløfter til netop dine behov.

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Kvalitetsmaterialer, robuste strukturer, italiensk teknologi: Vakuumløfterne fra Righetti er alt dette – og meget mere. Vi har nogle af branchens korteste produktionsperioder, så du vil hurtigt modtage din vakuumløfter. Du kan også regne med en præcis, tydelig og hurtig kundeservice, så du aldrig skal afbryde arbejdet.

Vakuumløftere til sandwichplader til ethvert behov

Brugen af vakuumløftere til isolerende vægplader på byggepladser er meget forskelligartet. Derfor projekterer vi modulopbyggede produkter, som er lette at anvende og tilpasse til de forskellige behov.

Arbejde i to skift uden afbrydelser

Arbejde i to skift uden afbrydelser

Jeg havde undervurderet vigtigheden af at have aftagelige og genopladelige batterier, indtil jeg kom i en situation, hvor det var nødvendigt at montere isolerende vægplader både dag og nat. Udskiftning af de afladede batterier med opladningssættet og opladning af dem har været afgørende for at kunne afslutte arbejdet på byggepladsen rettidigt.

  • Byggeplads i Modena, Italien
Sikke en effekt med denne vakuumløfter!

Sikke en effekt med denne vakuumløfter!

Jeg havde mine betænkeligheder, da jeg blev anbefalet vakuumløfteren CL-W til udførelse af min opgave med facadebeklædning. Hvordan kunne en så kompakt vakuumløfter løfte mine 10 m lange plader? Men væk var betænkelighederne: Mit team flyttede alle pladerne med utrolig lethed.

  • Byggeplads i Verona, Italien
Flyt plader med stenuld

Flyt plader med stenuld

Sandwichpladerne med stenuld er mere skrøbelige sammenlignet med plader af polyuretan. Derfor ønskede vi at finde en metode til flytning, som sikrede pladernes intakthed. Vakuumløfteren CL1-6 har udført denne opgave med succes uden nogen form for beskadigelse på pladerne.

  • Byggeplads i Rimini, Italien
Vakuumløftere - også til bølgeplader

Vakuumløftere - også til bølgeplader

Da vi skulle udføre en omfattende beklædningsopgave med strukturelle bølgeplader henvendte vi os til Righetti for at få en vakuumløfter til netop disse behov. Efter en undersøgelse af materialetypen præsenterede Righetti en model CL1 for mig med sugekopper, som var tilpasset den specielle profil.

  • Byggeplads i Taranto, Italien

Har du brug for flere oplysninger?

Det er normalt, at der opstår tvivl i forbindelse med søgning efter en vakuumløfter – og vi er her for at afhjælpe tvivlene. Uanset om du har brug for et tilbud, flere oplysninger eller skræddersyede løsninger er du kommet til det helt rigtige sted.

Kontakt os. Så svarer vi så hurtigt som muligt.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Du skal indtaste en gyldig mailadresse
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes