Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til marmorplader


Righetti vakuumløftere

Vakuumløftere til marmorplader

Specialister i vakuumløftere til marmor og keramisk materiale

Specialister i vakuumløftere til marmor og keramisk materiale

Righetti har et stort udvalg af vakuumløftere til plader af marmor, granit, kvartsit og andre former for sten samt køkkenbordplader. Modellerne omfatter vakuumløftere lige fra modeller med en enkelt sugekop til modeller med flere sugekopper, hvis størrelse kan varieres for at tilpasse sig bedst muligt til alle behov. Vi er i stand til at tilbyde dig den løsning, som passer bedst til dine behov afhængigt af lasten, som skal løftes, og lastens mål.

Med udgangspunkt i vores viden om marmor har vi også udviklet en linje af særlige vakuumløftere til keramisk materiale og stentøj. Disse materialer er kendetegnet ved at være meget store og meget tynde, hvilket gør dem ekstremt skrøbelige.

Et stort udvalg af modeller

Vakuumløftere til marmorplader

Til løft af marmorplader tilbyder Righetti et stort udvalg af vakuumløftere, som forsynes med trykluft, strøm eller batteri.

Afhængigt af lasten, som skal løftes, og lastens mål kan vakuumløfterne udstyres med en eller flere sugekopper. Uanset antallet har Righetti udviklet sugekopperne specielt med henblik på fastklæbning på marmor, granit, kvartsit og andre former for natursten med glatte, flammede og mønstrede overflader.

Vakuumløfteren P3A er den mest populære model i denne branche: Takket være de praktiske haner til individuel frakobling af sugekopperne, repræsenterer den en 3-i-1 løsning til flytning af store plader, bordplader og mindre præfabrikerede elementer.

Vakuumløftere med forsænket struktur

Vi er bevidste om den trange plads, som virksomhederne ofte udfører deres arbejde i. Derfor har forsknings- og udviklingsafdelingen ved Righetti udviklet en linje af vakuumløftere med forsænket højde.

Vakuumløfterne i serie S gør det muligt at reducere frihøjden under krogen med 50 % takket være den inkorporerede vakuumtank i bjælken og den skrå placering af trykluftcylinderen (serie S-PN).

Denne markante reduktion udgør et ideelt kendetegn for uden vanskeligheder at kunne arbejde på steder med begrænset loftshøjde.

Vakuumløftere til køkkenbordplader

Righetti har udviklet en række specialvakuumløftere til flytning af køkkenbordplader.

Afhængigt af de konkrete behov kan vakuumløfteren forsynes med trykluft, strøm eller batteri, og vipningen kan udføres manuelt eller ved hjælp af cylinder (pneumatisk eller hydraulisk).

Vakuumløfterne er udstyret med 3, 4 eller 5 rektangulære sugekopper. Sugekopperne kan drejesjusteres langs med bjælken og frakobles ved hjælp af praktiske haner for at sikre maksimal tilpasning til de forskellige udformninger af køkkenbordpladerne.

Udendørs montering af natursten

Ud over bearbejdningen af marmor og natursten kan det være nødvendigt at montere pladerne udendørs, fx placering af køkkenbordplade, gulvbelægning eller trin.

I disse situationer, hvor tilslutningen til forsyningen kan være svingende eller helt fraværende, er det afgørende at kunne arbejde med vakuumløftere med autonom forsyning.

For at udføre disse aktiviteter udendørs har Righetti projekteret modeller, som forsynes fra et genopladeligt batteri med høj kapacitet. Desuden er disse vakuumløftere udstyret med avancerede sikkerhedssystemer, som konstant overvåger vakuumniveauet i systemet og batteriladningen.

Vakuumløftere til keramiske plader og skrøbelige materialer

Ud over en lang række modeller til flytning af marmor, granit og andre natursten, har Righetti udviklet en linje af vakuumløftere til plader af keramisk materiale, stentøj og andre skrøbelige materialer. Med bevidstheden om forskellene i materialerne har forsknings- og udviklingsafdelingen koncentreret alle sine erfaringer fra området i udviklingen af produkter, som vil kunne tilpasse sig et materiale, der er så skrøbeligt under flytningen.

Det er baggrunden for skabelsen af vakuumløftere med runde og aftagelige sugekopper, der er placeret på arme med mulighed for justering og frakobling fra vakuumsystemet. Med disse karakteristika kan vakuumløfteren tilpasse sig materialets forskellige mål eller former, og herved sikre en konstant understøtning af hele pladen.

Opmærksomhed og fokus på alle detaljer

Der er en lang række behov i forbindelse med løft af marmorplader: forskellige former for forsyning, kontakt med støv og vand, plader med forskellige formater og ikke altid ensartede overflader. Teamet hos Righetti kan anbefale dig det bedst egnede produkt takket være de mange forskellige kombinationsmuligheder.

Fastklæbning på enhver overflade

Fastklæbning på enhver overflade

Frygt ikke nogen former for overflade: Vakuumløfterne fra Righetti kan – takket være pakningernes specialmateriale – klæbe fast på glatte, flammede eller mønstrede overflader. Og hvis der er tale om uensartede plader har vi specialdesignede pakninger til netop dette formål.

Nem vedligeholdelse og rengøring

Nem vedligeholdelse og rengøring

Arbejde med marmor er altid forbundet med kontakt med støv og vand. Vedligeholdelsen har afgørende betydning for at sikre en lang driftslevetid for vakuumløfteren. Den kan nemt udføres ved hjælp af udluftningshanerne.

Mulighed for tilpasning til ethvert format

Mulighed for tilpasning til ethvert format

For at kunne tilpasse sig pladernes forskellige formater gør vakuumløfterne fra Righetti det ikke blot muligt at flytte sugekopperne langs med den centrale bjælke men også at dreje dem 90 ° og – på visse modeller – til mellemliggende faste positioner.

Vakuumløfter med separat pumpe

Vakuumløfter med separat pumpe

Den separate vakuumpumpe vælges typisk, såfremt pumpeenheden skal placeres på et sted, som er beskyttet mod vand og støv. Den er også meget nyttig ved løft af transpirante materialer såsom travertin.

Individuelle løsninger

Individuelle løsninger

Ud over de mange modeller i kataloget gør vores mangeårige erfaring og viden det også muligt at tilbyde dig individuelt tilpassede vakuumløftere til dine behov. Du skal bare kontakte os.

Internationale forsendelser

Internationale forsendelser

Afstanden er ikke længere en hindring, og vi kan sende vakuumløfterne fra Righetti i hele verden takket være vores omfattende kommercielle netværk, som vi har skabt i disse år.

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Ønsker du et kvalitetsprodukt? Bliv partner i Righetti Vacuum Lifters

Kvalitetsmaterialer, robuste strukturer, italiensk teknologi: Vakuumløfterne fra Righetti er alt dette – og meget mere. Vi har nogle af branchens korteste produktionsperioder, så du vil hurtigt modtage din vakuumløfter. Du kan også regne med en præcis, tydelig og hurtig kundeservice, så du aldrig skal afbryde arbejdet.

Kontakt os

Har du brug for flere oplysninger eller ønsker du et tilbud på en vakuumløfter?
Udfyld formularen med dine oplysninger og beskriv kort dine behov: Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

- Udfyld følgende felter for at blive kontaktet -

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Du skal indtaste en gyldig mailadresse
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes