Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők minden emelési igényhez


Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők minden emelési igényhez

Szakemberek a vákuumos emelők gyártásánál

Szakemberek a vákuumos emelők gyártásánál

A Righetti több mint 20 éve ötvözi a tipikus olasz kézműves kreativitást az ipari termelési vízióval, életre keltve a vákuumos emelők széles választékát, amelyek kifejezetten üveghez, szigetelt panelekhez, fémlemezekhez, márványhoz, gránithoz és kerámiához készülnek.

3500 m2-es raktárunk a központ, amely minden ötlet bölcsője, amiket később részlegeinkben megtervezünk és megvalósítunk. A tapadókorongjaink mindig innen indulnak, hogy elérjék, bárhol is járjon a világon.

A katalógusunkban található több ezer vákuumos emelőn kívül személyre szabott és méretre szabott megoldásokat is tudunk készíteni az igényei részletes kielégítésére.

Számos alkalmazási terület

ÜVEG telepítése építkezésen

Legyen az kis üveg, vagy nagy üveg minden igényt kielégítő vákuumos emelőt kínálunk.

Tudjuk, hogy az üvegesek nap mint nap más-más formájú és méretű üveggel foglalkoznak, ezért a erősségünkként a modularitást választottuk.

Az akkumulátorral működő, kettős vákuumkörrel felszerelt és vezérlőegységgel felügyelt Righetti vákuumos emelők ideális partnerek az üvegek helyszíni telepítéséhez.

Részletek az üveghez készült vákuumos emelőkről →

SZENDVICSPANELEK összeszerelése

A szigetelt panelek elhelyezése még soha nem volt ilyen egyszerű: a vákuumos emelők tökéletes megoldást kínálnak a munkaidő és a költségek megfelezésére és az EN13155 szabvány teljes betartása mellett.

A vákuumos emelők a fal- vagy tetőpanelek elhelyezésére készültek, szükség szerint a paneleket vízszintesről függőlegesre megdöntve. A vákuum azonnali alkalmazásának köszönhetően a korongok azonnal a felületre tapadnak (sima, mikrobordás vagy hullámos) a terhelés épségének védelmével.

Ezen kívül a kihúzható és újratölthető ellátás leállást nem igénylő működést biztosít.

Részletek az szendvics panelekhez készült vákuumos emelőkről →

LEMEZEK mozgatása

A lapok elhelyezésének különféle fázisaiban a vákuumos emelők segítenek a gyártási terület két területe közötti mozgatásban. Ebben az ágazatban a vákuumos emelők általában vízszintesen rögzített szerkezetű, de van néhány megdönthető modellünk is.

Az emelendő formátumoktól függően a Righetti széles skálán ki tudja elégíteni a méret és emelési teljesítmény irányi igényeket; a nagyon eltérő méretű lapok kezelése esetén teleszkópos szerkezetű megoldásokat kínálunk.

Ellátása lehet sűrített levegős (ideális gémdarukkal használatra), elektromos (ideális híddarukkal használatra) vagy akkumulátoros (ha a raktárban vezeték nélkül szeretne mozogni).

Részletek az lemezmozgató vákuumos emelőkről →

ÜVEGLAPOK emelése

Az üveg előállítása és feldolgozása során a lemezek vákuummal emelése nagyon praktikus.

Belső felhasználási megoldásaink pneumatikus vagy elektromos tápellátással kaphatók. Ezen kívül az igények szerint modelleket javaslunk mind a dőlés (gépi meghajtással vagy kézzel), mind a forgás (gépi meghajtással vagy kézzel) tekintetében, valamint egy függőlegesen rögzített szerkezettel.

A vákuumlapok a központi tengely és a karok mentén áthelyezhetők, így eltolhatóvá válik a megfogás miatt kialakult többlettér.

KERÁMIALAPOK mozgatása

KERÁMIALAPOK mozgatása

A kerámia egyre több alkalmazásban használt anyag, szerkezete miatt nagyon különbözik a márványtól. Ehhez olyan vákuum szükséges, amely a teljes lemezen hat.

Ezért az emelő tapadókorongjai kerámialapok esetén a karok mentén áthelyezhetők és mozgathatók, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a kőporcelán méretéhez.

A táblák nagy méretét és vékonyságát figyelembe véve a tapadókorongokon gépi meghajtással működő döntőszerkezet működik, hogy megkönnyítse a rakomány megdöntését.

MÁRVÁNYLAPOK emelése

A márvány, a gránit vagy más köveket a feldolgozást követően raktárba kell szállítani. Ehhez a vákuumos emelők ideális segítséget nyújtanak.

A sima, égetett és szemcsézett felületekhez tökéletesen illeszkedő lapoknak köszönhetően a Righetti-tapadókorongok teljes biztonságban emelik és mozgatják a lemezeket.

A tapadókorongok ellátása lehet sűrített levegőselektromos vagy akkumulátoros. Az akkumulátoros modellek szintén nagyon praktikusak a padlózásnál és a külső környezetben zajló megmunkálásoknál.

Részletek a márványlap-mozgató vákuumos emelőkről →

A katalógusban elérhető modellek mellett és a legfontosabb alkalmazásokhoz tudunk az igényekhez való, testreszabott emelőket biztosítani.
Az utóbbi években a tapadókorongokat a különböző piaci igényekhez és ügyfeleink egyéni igényeihez igazítottuk és módosítottuk.

A Righetti ügyfélszolgálata

A vákuumos emelő vásárlás jól átgondolt választás eredménye, mert a jövőben végzett munkáról hozott döntés.
A vákuumos emelő vásárlásánál nem csak az emelő fajtája a szempont.

Minőség, ügyfélszolgálat, karbantartás és cserealkatrészek: mi mindenben rendelkezésére állunk!

Bármilyen kérdése is legyen, csak vegye fel a telefont és hívjon fel minket! A jól felszerelt raktárunknak köszönhetően akár évekkel később is gyorsan tudunk cserealkatrészeket szállítani.

Szállítás világszerte

Szállítás világszerte

Az elmúlt 20 évben az egész világra kiterjesztettük a kereskedelmi hálózatunkat, számos partnerünkkel szoros kapcsolatban.

A távolság már nem akadály, a Righetti vákuumos emelői a világ minden részére eljutnak. Nemzetközileg elismert futárszolgálatokkal dolgozunk, hogy garantálhassuk a hibamentes és pontos kiszállítást.

Righetti ügyfélszolgálat

Righetti ügyfélszolgálat

Az első pillanattól kezdve konkrét, kézzelfogható és hatékony megoldásokat kínálunk.

Az igényeinek legmegfelelőbb megoldást kínáljuk: a veronai irodáinkban naponta állunk rendelkezésére tájékoztatással, költségelőirányzatokkal, magyarázatokkal, problémamegoldással és ügyfélszolgálattal.

3500 m2 raktár

3500 m2 raktár

A gyárunk 3500 m2. Itt tervezés, gyártás, tesztelés és kiszállítás folyik.

A jól ellátott raktárunknak köszönhetően sok modellünk – csakúgy mint sok cserealkatrész is – azonnal elérhetőAz ágazatban szinte legtermelékenyebb cégként célunk, hogy a lehető legrövidebb időn belül minőségi terméket biztosítsunk.

Kézművesség és olasz technológia: szakértők vagyunk a vákuumos emelők gyártásában

Kézművesség és olasz technológia: szakértők vagyunk a vákuumos emelők gyártásában

Ennyire eltérő anyagok emeléséhez tapasztalatra és szakértelemre van szükség.

A piac folyamatos szemmel tartása mellett a Kutatás és fejlesztés részlegünkben új javaslatokon és megoldásokon dolgozunk. A munkahely pontos ismeretének köszönhetően számos vákuumos emelőt hoztunk létre, és évente bővítettük a termékskálánkat, hogy az igényeiknek megfelelő megoldásokat hozhassunk létre.

Miért különleges a Righetti vákuumos emelő?

Mi tudjuk, hogy egy vákuumos emelő milyen segítséget jelent, mégis úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink és partnereink elégedettsége sokkal meggyőzőbb bizonyíték. Fedezze fel, hogy képességeink és kreativitásunk hogyan ad életet számos, minden igényt kielégítő megoldásnak.

Rekordidő alatti kézbesítés

Rekordidő alatti kézbesítés

Kedd este leadtam a rendelést, és alig egy hét múlva a rakomány kiszállításra kész volt. Az együttműködésünk alatt a Righetti mindig is a bizonyosság forrása volt: precíz, minőségi és gyors gyártás.

  • Lengyelország – partner
Felére csökkentett megmunkálási idő

Felére csökkentett megmunkálási idő

Amikor úgy döntöttem, hogy Righetti vákuumos emelőt bérlek egy fontos szendvicspanel-lefektetési munkához, körülbelül egy hónapos foglalásra gondoltam. A tervezettel ellentétben a vákuummal alig két hét alatt sikerült befejezni a munkát. Enélkül többet nem dolgozom.

  • Vicenza, Olaszország – bérlet
Méretre szabott gyártás

Méretre szabott gyártás

Amikor felvettem a kapcsolatot a Righettivel cső alakú anyaghoz való vákuumos emelőkkel kapcsolatban, nem is reméltem, hogy sikerül nekem való szerszámot találni. Örömmel vallom be, hogy tévedtem. Miután elküldtem egy mintadarabot a cégükhöz, legyártottak egy én igényeimhez szükséges emelőt.

  • Franciaország – ácsműhely
Több mint tíz éves megelégedettség

Több mint tíz éves megelégedettség

2010-ben vásároltam az első Righetti vákuumos emelőmet márványlapokhoz és még ma is működik! A mindennapi munkám alapvető segédeszköze lett. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy ennyi év után melyik cég képes cserealkatrészeket is szállítani.

  • Verona, Olaszország – ügyfél

Forduljon hozzánk bizalommal

További információra van szüksége, vagy vákuumos emelőre kérne árajánlatot?
Töltse ki az alábbi űrlapot, és röviden írja le, mire van szüksége: válaszolunk, amint tudunk.

- Töltse ki az alábbi mezőket, hogy felkereshessük -

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Adjon meg érvényes e-mail címet
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező