Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők lemezekhez


Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők lemezekhez

Szakemberek vákuumos emelők gyártásánál lemezlapokhoz

Szakemberek vákuumos emelők gyártásánál lemezlapokhoz

A Righetti Kutatási és Fejlesztési Osztálya több mint húsz éve tervez vákuumos emelőket fémlemezekhez és színesfémekhez, mindig szem előtt tartva a fémmegmunkálással foglalkozó acél- és gépipari cégek leggyakoribb igényeit. A vákuumos emelőket a vas- és acéliparban használják gyártási területeken fémlemezek kezelésére a gyártási területen, például CNC-gépek be- és kirakodására, legyen az lézer-, plazma-, oxigén- vagy vízsugaras vágógép.

A mágneses emeléssel ellentétben a tapadókorongok bármilyen fémet képesek megemelni, például rozsdamentes acélt, alumíniumot, rezet és színesfémeket a vákuumrendszernek és a speciális szívólemezeknek köszönhetően.

Tapadókorongok minden lapformátumhoz

Tapadókorongok 3000x1500 mm méretű lapformátumhoz

Kis méretű, például 3000 x 1500 mm-es lapformátumokhoz, amelyeket gyakran használnak lézervágókon és más vágógépeken, a Righetti kompakt vákuumos emelőmodelleket kínál, általában 4, 6 vagy 8 tapadókoronggal.

A lap kis méreteire való tekintettel választhatók szabványos vagy a horog alatt alacsonyabb (FS sorozat) magasságú szerkezetek.

Vákuumos emelő 4000 x 2000 mm méretű lemezekhez

Vákuumos emelő 4000 x 2000 mm méretű lemezekhez

Közepes méretű, például a 4000 x 2000 mm-es formátumú fémlemezek emelésekor 6, 8 vagy 10 tapadókorongos vákuumos emelőket kínálunk.

A tapadókorongok számának növelése biztosítja a megfelelő alátámasztást a lap teljes hosszában és a megfelelő teheremelést 3000 kg-ig.

Különböző méretű formátumok feldolgozása esetén az emelő konfigurációja módosítható; a karokat a középső keresztmetszet mentén áthelyezzük vagy a speciális elzárószelepekkel kizárjuk.

Vákuumos emelők 6000 x 2500 mm méretű lemezekhez

Vákuumos emelők 6000 x 2500 mm méretű lemezekhez

A nagy formátumú lapok esetében a Righetti megfelelő méretű és konfigurációjú vákuumos emelőket gyárt, amelyek általában 10 tapadókoronggal működnek.

Annak érdekében, hogy még kisebb formátumokat is fel lehessen emelni, a tapadókorong különböző konfigurációban elhelyezhető, és lehetőség van a tapadókorongok kizárására. Egyetlen emelővel 6000-2000 mm hosszúságú lapok kezelhetők.

A kezelendő teher súlyának növelése mellett a Righetti tapadókorongok hosszú időn keresztül is kiváló tartást biztosítanak a rögzítőrudakkal ellátott masszív szerkezeteknek és a szívólemezek tömítéseinek speciális keveréke miatt.

Teleszkópos vákuumos emelők különböző formátumok emeléséhez

Teleszkópos vákuumos emelők különböző formátumok emeléséhez

Nagyon eltérő formátumú lapok emelésénél a teleszkópos szerkezetű tapadókorongos emelők különösen hasznosak.

Ezeknek a teleszkópos modelleknek a szerkezete egyszerűen, néhány lépésben és további szerszámok nélkül bővíthető vagy lezárható, így könnyen átállíthatók egyik konfigurációról a másikra.

Tapadókorongok gerendákhoz és csőszerkezetekhez

Tapadókorongok gerendákhoz és csőszerkezetekhez

A Righetti gerendák és csőszerkezetek emelésére alkalmas tapadókorongos emelőmodelleket is fejlesztett és tervezett. Ezek az általában kis támasztófelület nyújtó termékeknél hosszú és keskeny szívólemezekre van szükség, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy megfelelően tapadjanak az emelendő termékhez.

Az ügyfél igényei alapján a tapadókorong lehet elektromos, sűrített levegős vagy akkumulátoros.

Speciális tapadókorongok ívelt felületekhez

A vas és acél világában számos homorú vagy domború ívelt felületű termék létezik, amelyeket emelni és mozgatni kell.

A rakomány típusától függően (hajlított fémlemez, edényfenekek, tartályok, silólapok, gázpalackok) az adott felhasználási terület speciális igényeinek megfelelő vákuumos emelőket tervezünk és gyártunk, ha a standard modellek nem felelnek meg az igényeinek.

Keressen fel minket, hogy megbeszélhessük, mire van konkrétan szüksége: mi megmutatjuk a legmegfelelőbb megoldást.

Villás tapadókorong targoncákhoz

Villás tapadókorong targoncákhoz

A lemezek gyártási területen belüli targoncával mozgatása esetén különböző kapacitású vákuumos emelőket kínálunk akkumulátoros tápellátással.

Ahhoz, hogy a targoncán kényelmesen használatók legyenek, ezek a tapadókorongok villára húzható szerkezettel is felszerelhetők.

Ezen kívül a munka gördülékenységéhez a vákuumos emelő vezeték nélküli távirányítóval is felszerelhető, így a rakomány kényelmesen megfogható és a targoncáról leengedhető.

Különböző ellátás minden emelési igényhez

Minden cég másképp épül fel, és ezt mi is tudjuk: van, aki kompresszorra csatlakozásra lett kialakítva, van, aki elektromos tápellátást igényel, és olyan, aki az önálló megoldást választva szeretne megszabadulni a kábelektől. Számos megoldás és kombináció létezik: ha kérdése, van állunk rendelkezésére, hogy megtaláljuk az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Righetti hatékonyság minden részletben

Vákuumos emelőink tervezése és gyártása során mindig két alapvető kritériumot tartunk szem előtt: a termék legyen éveken keresztül hatékony és legyen garantált a legkomolyabb biztonsági előírások betartása.

A Righetti vákuumos emelőkkel szabadon dolgozhat kötöttségek nélkül, teljesen nyugodtan: ezen logika mentén különböző tápellátással működő tapadókorongokat gyártottunk moduláris felépítéssel, biztonsági rendszerekkel és hasznos kiegészítőkkel, amelyek tovább könnyítik a munkáját.

Speciális szívólemezek fémlemezekhez

Speciális szívólemezek fémlemezekhez

Tudjuk, hogy az ágazatban használatos rakományok nem síkszerűek, ezért a Righetti tapadókorongokat rugós lemezrendszerrel terveztük, hogy ezt a problémát kiküszöböljék. Ezenkívül a gyártáshoz használt speciális vulkanizált guminak köszönhetően, még olajozott fémlemezekre is képesek rátapadni.

Tapadókorongok egyenetlen felületekhez is

Tapadókorongok egyenetlen felületekhez is

Tapadókorongok nemcsak sima fémlemezekhez, hanem szabálytalan, dombornyomott, csíkos vagy más futófelületű felületekhez is. A Righetti speciális tömítésekkel ellátott szívólemezeket fejlesztett ki, amelyek képesek tökéletesen alkalmazkodni a szabálytalan felületekhez.

A karok és lemezek kizárása

A karok és lemezek kizárása

Annak érdekében, hogy a nem teleszkópos vákuumos emelők is bizonyos mértékig modularitásak maradjanak, ezeknél is kizárható egy vagy több kar a vákuumkörből a készüléken található praktikus csapokkal. Opcionális kiegészítésként. a lemezek külön is kizárhatók.

Ügyfélszolgálat és karbantartás

Ügyfélszolgálat és karbantartás

Bízzon a Righetti csapatában: közösen megtaláljuk az Önnek legjobban megfelelő tapadókorongot, és az iparágban felhalmozott tapasztalatunknak köszönhetően válaszolunk minden kérdésére.

Robusztus szerkezetek

Robusztus szerkezetek

A Righetti fémlemezhez használt tapadókorongokat úgy tervezték, hogy az acél rögzítőrudakkal megerősített robusztus szerkezeteknek köszönhetően garantálják a rakomány maximális biztonságát és stabilitását.

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

A távolság nem akadály: a Righetti tapadókorongokat a világ bármely pontjára kiszállítjuk, az évek során kialakított kiterjedt értékesítési hálózatunknak köszönhetően.

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi anyagok, robusztus szerkezetek, olasz technológia: a Righetti vákuumos emelők előtt szinte nincs határ. Mivel az iparágban egyik leggyorsabbak gyártási idővel készülnek, úgy érzi majd, hogy a tapadókorongok pillanatok alatt odaérnek. Ezen túlmenően precíz, világos és gyors segítségnyújtásra számíthat, hogy a munkáját soha ne kelljen megszakítania.

További információkra van szüksége?

További információra van szüksége, vagy vákuumos emelőre kérne árajánlatot? Töltse ki az alábbi űrlapot, és röviden írja le, mire van szüksége: válaszolunk, amint tudunk.


Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Adjon meg érvényes e-mail címet
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező