Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők szendvicspanelekhez


Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők szendvicspanelekhez

Szakemberek vákuumos emelők gyártásánál szigetelt panelekhez

Szakemberek vákuumos emelők gyártásánál szigetelt panelekhez

Több mint 20 éve dolgozunk együtt szendvicspanel-telepítőkkel, hogy garantáljuk a megbízható, biztonságos és gyors termékeket. A Righetti vákuumos emelők a hatékonyság szinonimái: csökkentik a szigetelt panelek telepítési idejét és költségeit, miközben megőrzik a panelek épségét.

Ahhoz, hogy ideális terméket kínálhassunk, alaposan áttanulmányoztuk a kezelendő anyagokat, sőt, minden igény kielégítésére sajátos megoldásokat is terveztünk.

Tapadókorongjaink tökéletesen és gyorsan tapadnak a sima, hullámos és mikrobordás felületekhez, a műcseréplapokhoz és egyéb szabálytalan felületekhez pedig speciális szívólemezeket fejlesztettünk ki.

CL1-6: a mindenre képes vákuumos emelő

Moduláris szerkezet

Moduláris szerkezet

A CL1-6 egy univerzális vákuumos emelő. Ezzel az egyetlen termékkel könnyedén kezelheti a fali szendvicspaneleket (vízszintes vagy függőleges) és a szigetelt tetőfedő paneleket 400 kg-ig.

Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy alkalmazkodjon a különböző méretű szendvicspanelekhez, megkönnyítve a kezelésüket.

Vízszintes és függőleges lefedés

A CL1-6 tapadókoronggal bármilyen típusú, max 400 kg súlyú szigetelt panel könnyen megemelhető. A falra szerelést, legyen az vízszintes, vagy függőleges, megkönnyíti az emelő speciális billenő szerkezete: a vízszintesen lefektetett szendvicspanelt a tapadókorong emelés után gond nélkül a padlóra merőleges helyzetbe forgatja.

Még kőzetgyapot szendvicspanelekkel is gond nélkül dolgozhat: a CL1-6 tapadókorong szilárdan tartja a panelt, károsodás nélkül.

Tetőfedés szendvicspanelekkel

A szigetelt tetőpanelek beépítése eltér a homlokzati panelek beépítésétől.

Először is már nem szükséges elforgatni a panelt, mert elég a panelt vízszintesen felemelni és mozgatni. Emiatt a vákuumos emelő megfelelően alá kell támassza a panelt, hogy ne hajoljon és ne törjön el.

Másodszor, megváltozik az emelendő panelek típusa: általában a szigetelő tetőpanelek bordásak és kicsit hullámosak. A CL1-6 szívólemezek speciális összetételének köszönhetően a vákuumos emelő alkalmazkodik a felület egyenetlenségeihez, és kiváló fogást garantál.

Építkezésre tervezve

A CL1-6 vákuumos emelőket építkezéseken használatra tervezték és fejlesztették. Dupla újratölthető és cserélhető akkumulátorkészlettel folyamatos munkát biztosít.

Egyszerű használatának köszönhetően nem igényel különleges oktatást: egyszerű utasításokat követve is lehet az emelőeszközt tudatosan használni. A gyorscsatlakozóknak köszönhetően két konfiguráció között is rövid időn belül és eszközök nélkül válthat át.

Végül a CL1-6 tapadókorong szállítása és tárolása is könnyedén megoldható: szétszerelve szerkezete kis méretű (80×100 cm) praktikus szállítóállvánnyá válik.

CL-W: kompakt tapadókorong homlokzatburkoláshoz

Vízszintes vagy függőleges homlokzatburkolásnál a CL-W kiváló segítség. Kompalt mérete mögött óriási szívóerő rejlik, amellyel akár 375 kg súlyú és 12 méter hosszú paneleket is megemelhet A CL-W ideális megoldás a vízszintes és függőleges homlokzati panelek gyors és biztonságos beépítésére bel- és kültéren egyaránt.

Righetti vákuumos emelők: garantált teljesítmény és biztonság

Vákuumos emelőink tervezése és gyártása során mindig két alapvető kritériumot tartunk szem előtt: a gyártott termék legyen hosszú időn keresztül hatékony és garantáljuk a legkomolyabb biztonsági előírások betartását.

A Righetti vákuumos emelőkkel az építkezésen szabadon dolgozhat, kötöttségek nélkül, gondtalanul: ennek a gondolatnak a mentén szereltünk a tapadókorongjainkra nagy kapacitású akkumulátorokat, intelligens biztonsági rendszereket, gyorscsatlakozókat az összeszereléshez és kettős vákuumáramkört.

Egyszerű és sima mozgás

Egyszerű és sima mozgás

Amikor vízszintes és függőleges billentésről beszélünk, tapadókorongjaink speciális billenő szerkezetének köszönhetően teljes 90°-os mozgást garantálunk vízszintesből függőleges helyzetbe.

Könnyedén mozgatja a paneleket, még a legnehezebb helyeken is.

Speciális panellapok

Speciális panellapok

Szabványos tapadókorongjaink bármilyen típusú, sima, mikrobordás és hullámos szendvicspanelt fel tudnak emelni.

Különleges felületű szigetelt panelekhez, mint pl. műcserepek és fémlemezes profilok, méretre gyártott, könnyen cserélhető lemezeket kínálunk.

Ügyfeleink visszajelzései

Ügyfeleink visszajelzései

Vákuumos emelőinket a szendvicspanel-szerelők igényeinek megfelelően fejlesztettük ki és terveztük meg.

Felhasználóink folyamatos visszajelzéseinek köszönhetően tapadókorongjaink minden egyes részletét úgy alakítottuk ki, hogy tökéletesek legyenek az építkezésen.

Szállítás világszerte

Szállítás világszerte

Az elmúlt 20 évben az egész világra kiterjesztettük a kereskedelmi hálózatunkat, számos partnerünkkel szoros kapcsolatban.

A távolság már nem akadály, a Righetti vákuumos emelői a világ minden részére eljuttatjuk. Nemzetközileg elismert futárszolgálatokkal dolgozunk, hogy garantálhassuk a hibamentes és pontos kiszállítást.

Képzett ügyfélszolgálat

Képzett ügyfélszolgálat

Az első pillanattól kezdve konkrét, kézzelfogható és hatékony megoldásokat kínálunk.

Tudjuk, hogy a tapadókorong vásárlása befektetésnek számít, ezért készségesen segítünk, hogy a legmegfelelőbb vákuumos emelőt válassza. Forduljon hozzánk információért, árajánlatért, felvilágosításért, hibaelhárításért és segítségért.

Egyéni igények kielégítése

Egyéni igények kielégítése

A gyárunk 3500 m2. Itt tervezés, gyártás, tesztelés és kiszállítás folyik.

Jól felszerelt raktárunknak és műszaki szakértelmünknek köszönhetően bármilyen vákuumos emelőt is képzel el, mi el tudjuk készíteni.

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi anyagok, robusztus szerkezetek, olasz technológia: a Righetti vákuumos emelők előtt szinte nincs határ. Mivel az iparágban egyik leggyorsabbak gyártási idővel készülnek, úgy érzi majd, hogy a tapadókorongok pillanatok alatt odaérnek. Ezen túlmenően precíz, világos és gyors segítségnyújtásra számíthat, hogy a munkáját soha ne kelljen megszakítania.

Tapadókorongok bármilyen szendvicspanelhez

A szigetelt panelekhez készült vákuumos emelők sokrétűen felhasználhatók az építkezéseken, ezért moduláris termékeket kínálunk, amelyek könnyen használhatóak és különböző igényekhez igazíthatók.

Kétműszakos munka, megszakítás nélkül

Kétműszakos munka, megszakítás nélkül

Egészen addig alábecsültem a cserélhető és újratölthető akkumulátorok fontosságát, amíg nem kellett megszakítás nélkül éjjel-nappal szigetelt paneleket telepítenünk. A lemerült akkumulátorok feltöltött készlettel cseréje és újratöltése döntő tényező volt az építkezés időben befejezéséhez

  • Modena, Olaszország – építkezés
Milyen erős ez az emelő!

Milyen erős ez az emelő!

Amikor a CL-W vákuumos emelőt ajánlották a burkoláshoz, akkor azért voltak kétségeim. Hogy tudta egy ekkora vákuumos emelő felemelni a 10 méter hosszú paneljeimet? És mégis: a csapatom az összes panelt nagyon könnyedén és egyszerűen mozgatta.

  • Verona, Olaszország – építkezés
Kőzetgyapot panelek kezelése

Kőzetgyapot panelek kezelése

A kőzetgyapot szendvicspanelek kényesebbek, mint a poliuretán panelek, ezért a mozgatás során fontos, hogy épek maradjanak. A CL1-6 vákuumos emelő nagyszerűen végezte ezt a feladatot, anélkül, hogy kárt okozott volna a panelekben.

  • Rimini, Olaszország – építkezés
Tapadókorongok hullámlemezekhez is

Tapadókorongok hullámlemezekhez is

Egy jelentős hullámos szerkezeti lemezekkel fedett tető esetében a Righettihez fordultunk, egy különleges vákuumos emelőért. Az anyag típusának tanulmányozása után Righetti egy CL1 modellt adott, a speciális profilhoz igazított lemezekkel.

  • Taranto, Olaszország – építkezés

További információkra van szüksége?

Az természetes, hogy sok kérdés merül fel, egy vákuumos emelő vásárlásánál. Mi azért vagyunk itt, hogy mindegyik kérdésre válaszoljunk.
Legyen az árajánlat, vagy további magyarázat, és személyre szabott megoldások, nálunk jó helyen jár.

Keressen fel minket! Hamarosan válaszolunk.

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Adjon meg érvényes e-mail címet
Kötelező mező
Kötelező mező