Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők üveghez és ablakokhoz


Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők üveghez és ablakokhoz

Szakemberek vákuumos emelők gyártásánál üveghez

Szakemberek vákuumos emelők gyártásánál üveghez

Több mint 20 éve segítünk üvegezőknek, ablakszerelőknek és szerelőknek a mindennapi munkájuk során. Az üveghez készült Righetti tapadókorongok csökkentik az üveglapok mozgatási idejét az építkezésen és a gyártás során egyaránt, megőrizve az anyag épségét.

Az üveg súlyától, méretétől vagy alakjától függetlenül a tapadókorongos emelőink moduláris felépítésének köszönhetően képesek vagyunk megfelelő terméket kínálni. A Righetti tapadókorongok kialakításának célja, hogy többféle üvegformátumhoz alkalmazkodjanak a maximális rugalmasság érdekében.

Minden munkaterülethez olyan modelleket dolgoztunk ki, amelyek megfelelnek partnereink összes igényének: olvasson tovább, ha részletekre van szüksége.

Üvegemelés építkezésen

Akkumulátoros tapadókorong üveghez

A Righetti emelő tapadókorongokkal az üveg egyszerűen és biztonságosan mozgatható az építkezésen. Akkumulátorról működnek, és a legkomolyabb biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, hogy garantálják az EN13155 európai szabványnak megfelelő, mindenkor megfelelő működést.

A VB RCMBM sorozat speciális, helyszíni munkavégzéshez szükséges modulokból áll, 0-90°-os billentési mozgásokkal és folyamatos 360°-os elforgatással. A VB sorozatú tapadókorongokra 4-12 szívólap szerelhető fel, akár 1200 kg teherbírással.

Kérésre különféle kiegészítőket kínálunk, mint például:

  • szívás és teherleadás távirányítóval
  • támasztóállvány és tapadókorongos szállítás
  • irányított billenőeszköz
Maximális modularitás

Maximális modularitás

A VB4 sorozatot különleges vonzereje és érdekessége a modularitása. A négy áthelyezhető lappal felszerelt szabványos VB4 változattól kezdve a vákuumos emelő teljesítménye akár a VB4+4 XL tartomány tetejéig növelhető.

Ebben a legújabb modellben a tapadókorongot több mint 8 konfigurációban kombinálhatja, hogy a legkülönfélébb igényeket is kielégítse.

Üvegmozgatás gépi meghajtással

A kézzel mozgatható vákuumos emelők mellett a Righetti elektromosan dönthető és/vagy folyamatosan forgatható tapadókorongok széles választékát kínálja. Valójában az ügyfél választhat, hogy a tapadókorongot mindkét elektromos mozgatással vagy a kettő közül az egyikkel szereli fel.

Az akkumulátoros tapadókorongok praktikus távirányítóval dönthetők és/vagy elforgathatók.

A dönthető és forgatható meghajtás különösen hasznos nehéz és nagy üvegek kezelésekor, ahol a kézi rakománymozgatás különösen bonyolult lenne.

GLE4+8 d4: moduláris tapadókorong 1500kg-ig

Maximum 1500 kg súlyú nehéz üvegek mozgatásához ideális megoldás a GLE4+8 d4. Ennek a vákuumos emelőnek a modularitása lehetővé teszi a kis, közepes vagy nagy méretű üveglapok mozgatását a számos konfigurációnak köszönhetően.

Gyorsan és egyszerűen átválthat az egyik konfigurációról a másikra a tapadókorongot felépítő gyorscsatlakozóknak köszönhetően.

Miért éri meg a GLE4+8 d4?

  • Nagy teljesítményű akkumulátoros tápellátás
  • Elektromos megdöntés és forgatás
  • Oldalvastagsága mindössze 304 mm a kompakt méreteknek köszönhetően
Tapadókorong ívelt üvegekhez

Tapadókorong ívelt üvegekhez

Akár homorúak, akár domborúak, a Righetti számos lehetőséget kínál az ívelt üvegek emelésére. A vákuumos emelők íves üvegekhez ideálisak helyszíni használatra, mivel akkumulátoros tápegységgel, dupla vákuumkörrel, audio-vizuális riasztórendszerrel és vezérlődobozzal vannak felszerelve.

A tapadókorong felszerelhető elektromos vagy kézi mozgatással.

Ezenkívül a karok, amelyekre a szívólemezeket helyezte, két pozícióban mozoghatnak, hogy garantálják a szükséges alátámasztást az üveg görbületi sugara alapján

Pneumatikus és elektromos tapadókorongok üvegemeléshez

Az üveggyártás és -feldolgozás során elengedhetetlen az üveglapok kezelése a gyártási területen belül. Mivel a tapadókorongok híddaruhoz vagy gémdaruhoz csatlakoznak, tápellátásuk tetszés szerint lehet elektromos vagy sűrített levegős. Általában egyetlen vákuumkörből állnak, de opcióként kettős áramkör is felszerelhető.

Ezenkívül számos különböző méretű és alakú üveggel folytatott munka során olyan eszközt kell használni, amely garantálja a szükséges rugalmasságot. A Righetti vákuumos emelők üveglapokhoz jelentős modularitást garantálnak, lehetővé téve a szívólapok és a karok áthelyezését.

Miért érdemes Righetti tapadókorongokat választani üvegek emeléséhez?

Vákuumos emelőink tervezése és gyártása során mindig két alapvető kritériumot tartunk szem előtt: a gyártott termék legyen hosszú időn keresztül hatékony és garantáljuk a legkomolyabb biztonsági előírások betartását.

A Righetti vákuumos emelőkkel szabadon dolgozhat kötöttségek nélkül, teljesen nyugodtan: ezen logika mentén moduláris felépítéssel, audiovizuális riasztórendszerekkel és hasznos kiegészítőkkel működő tapadókorongokat gyártottunk, amelyek megkönnyítik a munkáját.

Az építkezésen

Az építkezésen

A VB széria a kivehető és újratölthető akkumulátoroknak, a kettős vákuumkörnek és a kifinomult audiovizuális biztonsági rendszereknek köszönhetően tökéletes az építkezéseken használatra.

Moduláris szerkezet

Moduláris szerkezet

A nagyobb rugalmasság érdekében a Righetti tapadókorongok modularitásuknak köszönhetően különböző méretű és formájú üvegekhez illeszthetők.

Könnyen megdönthető

Könnyen megdönthető

Az üvegek telepítése most még egyszerűbb: döntse meg az üvegtáblákat elektromosan vagy a praktikus billentőszerkezettel (kiegészítőként kapható).

Ablakok és ajtók mozgatása

Ablakok és ajtók mozgatása

Bizonyos vastagságú keretes ablakokhoz praktikus támasztékokat kínálunk, amelyek növelik a tapadókorong távolságát az üvegfelülettől.

Vákuumos lapok csúszásmentes üveghez

Vákuumos lapok csúszásmentes üveghez

A pixeles vagy megmunkált felületű üvegekhez speciális szívólemezeket terveztünk, amelyek alkalmazkodnak az üveg egyenetlenségeihez és garantálják a kiváló tapadást.

Righetti ügyfélszolgálat és karbantartás

Righetti ügyfélszolgálat és karbantartás

Bízzon a Righetti csapatában: közösen megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb tapadókorongot, és válaszolunk minden kérdésére.

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

A távolság nem akadály: a Righetti tapadókorongokat a világ bármely pontjára kiszállítjuk, az évek során kialakított kiterjedt értékesítési hálózatunknak köszönhetően.

Minőség és megelégedettség

Minőség és megelégedettség

“Nagyon jó gyártmányú tapadókorong, nagyon sokat segít a munkánkban.” Így jellemezte a vákuumos emelőnket az egyik vásárlónk. Büszkék vagyunk a mindennap szenvedéllyel végzett munkánkra

Egyéni igények kielégítése

Egyéni igények kielégítése

Nem találja az Önnek megfelelő megoldást a katalógusban szereplő modellek között? Keressen fel minket, keressünk közösen az Ön igényeinek megfelelő megoldást.

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi anyagok, robusztus szerkezetek, olasz technológia: a Righetti vákuumos emelők előtt szinte nincs határ. Mivel az iparágban egyik leggyorsabbak gyártási idővel készülnek, úgy érzi majd, hogy a tapadókorongok pillanatok alatt odaérnek. Ezen túlmenően precíz, világos és gyors segítségnyújtásra számíthat, hogy a munkáját soha ne kelljen megszakítania.

További információra van szüksége?

Bármire is van szüksége, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot, és hamarosan válaszolunk minden szükséges információval.


Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Adjon meg érvényes e-mail címet
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező