Vakuumske dizalice za sendvič panele


Vakuumske dizalice za montažu sendvič panela

Specijalisti za vakuumske dizalice za izolirane ploče

Specijalisti za vakuumske dizalice za izolirane ploče

Surađujemo s instalaterima sendvič ploča već više od 20 godina kako bismo im pružili pouzdan, siguran i brz proizvod. Vakuumske dizalice Righetti sinonim su za učinkovitost: smanjuju vrijeme i troškove ugradnje za izolirane ploče, a istovremeno čuvaju cjelovitost samih ploča.

Kako bismo vam ponudili idealan proizvod, temeljito smo proučili materijale kojima se treba rukovati kako bismo dizajnirali specifična rješenja za svaku potrebu.

Naše usisne čašice savršeno i brzo prianjaju na glatke, valovite i mikrorebraste površine, dok smo za ploče u obliku crijepa ili druge neravne površine razvili posebne usisne ploče.

CL1-6: svestrana vakuumska dizalica

Modularna struktura

Modularna struktura

CL1-6 je vakuumska dizalica kompletna na 360°. S ovim pojedinačnim proizvodom, moći ćete jednostavno rukovati sendvič zidnim pločama (vodoravnim ili okomitim) i izoliranim krovnim pločama do 400 kg.

Njena modularna struktura omogućuje prilagodbu različitim dimenzijama sendvič ploča, omogućujući tako njihovo jednostavno rukovanje.

 

Vodoravna i okomita zidna montaža

Bilo koja vrsta izolirane ploče težine do 400 kg može se lako podići s usisnom čašom CL1-6. Montaža na zid, bilo da je vodoravna ili okomita, olakšana je posebnom oscilirajućom strukturom dizalice: podizanjem vodoravno položene sendvič ploče, usisna čašica omogućuje laku rotaciju kako bi je dovela u okomit položaj u odnosu na tlo.

Također u slučaju sendvič ploča od kamene vune, moći ćete raditi bez brige: usisna čašica CL1-6 osigurava čvrst prihvat ploče bez njenog oštećenja.

Pokrivanje krovišta sendvič pločama

Polaganje izoliranih krovnih ploča razlikuje se po postupku od ugradnje zidnih ploča.

Zapravo, prije svega, više nije potrebno rotirati ploču jer je dovoljno ploču podići i pomaknuti vodoravno. Iz tog razloga, vakuumska dizalica mora osigurati odgovarajuću potporu za ploču kako bi se spriječilo savijanje i lomljenje tereta.

Drugo, mijenja se vrsta ploča koje se podižu: općenito, izolacijske krovne ploče karakteriziraju frizovi i mali reljefi. Zahvaljujući posebnom sastavu usisnih ploča CL1-6, vakuumska dizalica može se prilagoditi neravninama na površini, jamčeći izvrsno prianjanje.

Dizajnirana za gradilište

CL1-6 dizalica sa usisnim čašicama je zamišljena i dizajnirana za korištenje na gradilištima. Opremljena je dvostrukim kompletom punjivih i izmjenjivih baterija kako bi se osigurao rad bez prestanka.

Njena je uporaba jednostavna i ne zahtijeva posebne tečajeve obuke: slijedeći priložene jednostavne upute, imat ćete sve podatke koji su vam potrebni za korištenje uređaja za podizanje na informirani način. Također promjena s jedne konfiguracije na drugu može se izvesti u kratkom vremenu i bez potrebe za alatima zahvaljujući brzim spojevima.

Konačno, usisna čašica CL1-6 također je unaprijeđena za olakšani transport i skladištenje: nakon što se rastavi, njena struktura služi za formiranje praktičnog transportnog postolja malih dimenzija (80×100 cm).

CL-W: kompaktna usisna čašica za montažu zidnih sendvič panela

Kada se radi o zidnoj montaži, bila ona vodoravna ili okomita, CL-W predstavlja najbolji izbor. Njegova kompaktna veličina skriva veliku usisnu snagu koja omogućuje podizanje ploča do 375 kg težine i 12 m duljine. CL-W je idealno rješenje za brzu i sigurnu montažu vodoravnih i okomitih zidnih ploča, kako u zatvorenom tako i u vanjskom prostoru.

Righetti vakuumske dizalice: zajamčena učinkovitost i sigurnost

Kada dizajniramo i proizvodimo naše vakuumske dizalice, uvijek imamo na umu dva temeljna kriterija: pružiti vam učinkovit proizvod tijekom vremena i jamčiti usklađenost s najvišim sigurnosnim standardima.

Koristeći Righetti vakuumske dizalice na gradilištu, trebate raditi slobodno, bez ograničenja i briga: imajući to na umu naše vakuumske čašice opremljene su baterijama visokog kapaciteta, inteligentnim sigurnosnim sustavima, jednostavnim spojkama za brzu montažu i dvostrukim vakuumskim krugom.

Glatki i laki pokreti

Glatki i laki pokreti

Kada govorimo o vodoravnoj i okomitoj oscilaciji, osiguravamo vam puni pomak od 90° iz vodoravnog u okomiti položaj zahvaljujući posebnim naginjujućim strukturama naših usisnih čašica.

Premjestite vaše ploče s lakoćom, čak i u najtežim prostorima.

Tanjuri za posebne ploče

Tanjuri za posebne ploče

Naše standardne usisne čašice mogu podići bilo koju vrstu sendvič ploča s glatkom, mikrorebrastom i valovitom površinom.

Za izolirane ploče s posebnim površinama, kao što su limovi u obliku crijepa i profili od lima, imamo tanjure izrađene po mjeri koji se mogu jednostavno zamijeniti.

Povratne informacije korisnika

Povratne informacije korisnika

Naše vakuumske dizalice zamišljene su i dizajnirane kao odgovor na potrebe instalatera sendvič ploča. Zahvaljujući stalnim povratnim informacijama korisnika, usavršili smo svaki pojedini aspekt naših usisnih čašica kako bismo ih učinili savršenima za gradilište.

Dostava na globalnoj razini

Dostava na globalnoj razini

Udaljenost više nije prepreka: možemo isporučiti Righetti usisne čašice bilo gdje u svijetu. Naše pošiljke povjeravamo međunarodno priznatim kuririma kako bismo jamčili točnu i pravovremenu dostavu.

Kvalificirana pomoć

Kvalificirana pomoć

Od prvog kontakta s nama možete računati na konkretan, opipljiv i učinkovit odnos. Znamo da je kupnja usisne čašice ulaganje u vaš rad, stoga vam stojimo na raspolaganju da vam predložimo najprikladniju vakuumsku dizalicu. Kontaktirajte nas za informacije, ponude, pojašnjenja, rješavanje problema i podršku.

Prilagodbe po mjeri

Prilagodbe po mjeri

Naš proizvodni prostor od 3500 m2 je mjesto gdje dizajniramo, proizvodimo, testiramo i isporučujemo naše vakuumske čašice.

Zahvaljujući našem dobro opskrbljenom skladištu i našoj tehničkoj stručnosti, možemo dizajnirati bilo koju vakuumsku dizalicu za vaše potrebe.

Tražite kvalitetan proizvod? Postanite partner Righetti Vacuum Lifters

Tražite kvalitetan proizvod? Postanite partner Righetti Vacuum Lifters

Kvalitetni materijali, čvrste strukture, talijanska tehnologija: Righetti vakuumske dizalice su sve to i još mnogo više. S vremenom proizvodnje među najbržim u sektoru, vašu usisnu čašicu možete dobiti za kratko vrijeme. Osim toga, možete računati na preciznu, jasnu i brzu uslugu Pomoći, kako vaš posao nikada ne bi bio zaustavljen.

Usisne čašice za sendvič ploče za svaku potrebu dizanja

Primjena vakuumskih dizalica za izolirane ploče na gradilištu je višestruka, zbog čega dizajniramo modularne proizvode, lake za korištenje i prilagodljive različitim potrebama.

Rad u dvije smjene bez prekida

Rad u dvije smjene bez prekida

Podcijenio sam važnost uklonjivih i punjivih baterija sve dok se nismo našli u situaciji da danonoćno postavljamo izolirane ploče. Mogućnost zamjene ispražnjenih baterija s napunjenim kompletom i staviti ih na ponovno punjenje bio je odlučujući čimbenik u dovršetku gradilišta na vrijeme

  • Gradilište u Modeni, Italija
Kako je moćna ova dizalica!

Kako je moćna ova dizalica!

Kad mi je predložena CL-W dizalica za moj rad na oblaganju, bio sam u nedoumici. Kako bi tako kompaktna usisna čašica mogla podići moje 10 metara duge ploče? Morao sam promijeniti mišljenje: moj tim je pomaknuo sve ploče s nevjerojatnom lakoćom i bez poteškoća.

  • Gradilište u Veroni, Italija
Rukovanje pločama od kamene vune

Rukovanje pločama od kamene vune

Sendvič ploče od mineralne vune osjetljivije su od poliuretanskih ploča, pa smo htjeli pronaći način rukovanja koji jamči njihovu cjelovitost. Vakuumska dizalica CL1-6 izvrsno je obavila ovaj zadatak, bez ikakvog oštećenja ploča.

  • Gradilište u Riminiju, Italija
Usisne čašice također za valovite limove

Usisne čašice također za valovite limove

Za važan krovopokrivački posao sa strukturnim valovitim limovima, obratili smo se Righettiju za odgovarajuću vakuumsku dizalicu. Nakon proučavanja vrste materijala, Righetti mi je predstavio model CL1 s tanjurima prilagođenim posebnom profilu.

  • Gradilište u Tarantu, Italija

Trebate više informacija?

Normalno je da se kod traženja vakuumske dizalice javljaju brojne nedoumice, a mi smo tu da ih riješimo.
Bilo da trebate ponudu, dodatna objašnjenja ili rješenja po mjeri, na pravom ste mjestu.

Kontaktirajte nas i ubrzo ćemo vam odgovoriti.

Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Morate unijeti valjanu adresu e-pošte
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno