Vakuumske dizalice za staklo


Vakuumske dizalice za staklo

Specijalisti za vakuumske dizalice za staklene ploče

Specijalisti za vakuumske dizalice za staklene ploče

Više od 20 godina podržavamo staklare, montere prozora i instalatere u njihovom svakodnevnom radu. Zahvaljujući usisnim čašicama za staklo Righetti, smanjujete vrijeme rukovanja staklenim pločama kako na gradilištu tako i u proizvodnji, a istovremeno čuvate cjelovitost materijala.

Bez obzira na težinu, veličinu ili oblik vašeg stakla, možemo vam ponuditi prikladan proizvod zahvaljujući modularnim strukturama naših vakuumskih dizalica. U osnovi dizajna Righetti usisnih čašica jeste mogućnost prilagodbe višestrukim formatima stakla kako bi se osigurala maksimalna fleksibilnost.

Za svako područje rada razvili smo modele koji zadovoljavaju sve potrebe naših partnera: nastavite čitati kako biste saznali više.

Dizanje stakla na gradilištu

Usisne čašice za staklo na baterije

Premještanje stakla na gradilištu jednostavno je i sigurno sa Righetti podiznim usisnim čašicama. Napajaju se baterijama, opremljene su najvišim sigurnosnim sustavima koji jamče ispravan rad u svakom trenutku u potpunosti u skladu s europskim standardom EN13155.

Serija VB RCMBM sastoji se od specifičnih modela za rad na gradilištu, opremljenih oscilirajućim pokretima od 0-90° i kontinuiranom rotacijom od 360°. Usisne čašice  serije VB mogu biti opremljene sa 4 do 12 usisnih ploča, nosivosti do 1200 kg.

Na zahtjev su dostupne razne opcije, kao na primjer

  • upravljanje usisavanjem i otpuštanjem tereta putem daljinskog upravljača
  • postolje za potporu i prijenos usisne čašice
  • uređaj za vođenu oscilaciju
Maksimalna modularnost

Maksimalna modularnost

Ono što seriju VB4 čini posebno atraktivnom i zanimljivom je njena modularnost. Počevši od standardne verzije VB4, opremljene s četiri ploče koje se mogu premjestiti, moguće je povećati potencijal vaše vakuumske dizalice te dostignuti vrh asortimana VB4+4 XL.

Ovaj najnoviji model omogućuje vam kombiniranje vaše usisne čašice u više od 8 konfiguracija kako biste se mogli prilagoditi najrazličitijim potrebama.

Potpomognuto pomicanje stakla

Uz seriju vakuumskih dizalica s ručnim pokretanjem, Righetti nudi širok raspon usisnih čašica s električnom oscilacijom i/ili kontinuiranom rotacijom. Kupac može odabrati hoće li usisnu čašicu opremiti s oba električna pokreta ili samo s jednim od njih.

Napajane baterijama, ove usisne čašice omogućuju kontrolu oscilacije i/ili rotacije putem praktičnog daljinskog upravljača.

Motorizirana oscilacija i rotacija posebno je korisna pri rukovanju teškim i velikim staklom, gdje bi ručno upravljanje teretom bilo posebno složeno.

GLE4+8 d4: modularna usisna čašica do 1500 kg

Kada je riječ o rukovanju staklom težine do 1500 kg, idealno rješenje je GLE4+8 d4. Modularnost ove vakuumske dizalice omogućuje rukovanje staklenim pločama malih, srednjih ili velikih dimenzija zahvaljujući brojnim dostupnim konfiguracijama.

Prebacivanje s jedne konfiguracije na drugu brzo je i jednostavno zahvaljujući brzim spojnicama koje čine strukturu usisne čašice.

Više razloga da odaberete GLE4+8 d4?

  • Napaja se baterijama velikog kapaciteta
  • Električna oscilacija i okretanje
  • Debljina stranice ima samo 304 mm zahvaljujući kompaktnim dimenzijama
Usisna čašica za zakrivljena stakla

Usisna čašica za zakrivljena stakla

Bilo da je konkavno ili konveksno, Righetti nudi brojne mogućnosti za podizanje zakrivljenog stakla. Vakuumske dizalice za zakrivljena stakla idealne su za korištenje na gradilištu budući da su opremljene baterijskim napajanjem, dvostrukim vakuumskim krugom, audio-vizualnim alarmnim sustavima i kontrolnom jedinicom.

Usisna čašica može biti opremljena električnim ili ručnim pokretima.

Osim toga, krakovi na kojima se nalaze usisne ploče mogu se pomicati u dva položaja kako bi se osigurala potrebna potpora prema polumjeru savijanja stakla.

Pneumatske i električne usisne čašice za podizanje stakla

U proizvodnji i obradi stakla ključno je rukovanje staklenim pločama unutar proizvodnog prostora. Budući da su usisne čašice spojene na mosnu dizalicu ili stupni kran, njihovo napajanje može biti električno ili komprimiranim zrakom, ovisno o potrebama. Općenito se sastoje od jednog vakuumskog kruga, ali dvostruki krug je dostupan kao opcija.

Nadalje, radeći s brojnim staklima različitih veličina i oblika, potrebno je koristiti alat koji jamči potrebnu fleksibilnost. Righetti vakuumske dizalice za staklene ploče jamče znatnu modularnost omogućujući promjenu položaja usisnih pločica i krakova.

Zašto odabrati Righetti usisne čašice za staklo?

Kada dizajniramo i proizvodimo naše vakuumske dizalice, uvijek imamo na umu dva temeljna kriterija: pružiti vam učinkovit proizvod tijekom vremena i jamčiti usklađenost s najvišim sigurnosnim standardima.

Koristeći vakuumske dizalice Righetti, slobodni ste raditi bez ograničenja i briga: imajući to na umu, naše usisne čašice imaju modularnu strukturu, opremljene su audiovizualnim alarmnim sustavima i mogu se opremiti korisnim dodacima kako bi vam posao još više olakšali.

Upotreba na gradilištu

Upotreba na gradilištu

Linija VB savršena je za upotrebu na gradilištu zahvaljujući uklonjivim i punjivim baterijama, dvostrukom vakuumskom krugu i sofisticiranim audio-vizualnim sigurnosnim sustavima.

Modularna struktura

Modularna struktura

Radi veće fleksibilnosti, Righetti usisne čašice mogu se prilagoditi različitim veličinama i oblicima stakla zahvaljujući svojoj modularnosti.

Jednostavna oscilacija

Jednostavna oscilacija

Postavljanje ostakljenja sada je lakše: nagnite staklene ploče električno ili pomoću praktičnog vođenog uređaja za oscilaciju (dostupan kao opcija).

Premještanje prozora i vrata

Premještanje prozora i vrata

Za prozore s okvirima određene debljine nudimo praktične nosače koji povećavaju udaljenost tijela usisne čašice od staklene površine.

Usisni tanjuri za obrađeno staklo

Usisni tanjuri za obrađeno staklo

Za staklo s obrađenom površinom, dizajnirali smo posebne usisne tanjure koje se prilagođavaju reljefima stakla i jamče izvrsno prianjanje.

Righetti pomoć i održavanje

Righetti pomoć i održavanje

Oslonite se na tim Righetti: mi ćemo vam znati predložiti najprikladniju usisnu čašicu za vaše potrebe i pomoći vam u slučaju bilo kakvih nedoumica koje imate.

Međunarodna dostava

Međunarodna dostava

Udaljenost više nije prepreka: Righetti vakuumske čašice možemo isporučiti bilo gdje u svijetu zahvaljujući širokoj trgovačkoj mreži koju smo stvorili tijekom godina.

Kvaliteta i zadovoljstvo

Kvaliteta i zadovoljstvo

“Zaista dobro napravljena usisna čašica, vrlo prikladna za naš rad”. Ovako je jedan naš kupac opisao našu vakuumsku dizalicu, ispunivši nas zadovoljstvom zbog posla koji svakodnevno obavljamo sa strašću.

Prilagodbe po mjeri

Prilagodbe po mjeri

Među modelima u katalogu ne možete pronaći rješenje koje vam odgovara? Kontaktirajte nas kako biste zajedno s nama proučili prilagođeno rješenje prema vašim potrebama.

Tražite kvalitetan proizvod? Postanite partner Righetti Vacuum Lifters

Tražite kvalitetan proizvod? Postanite partner Righetti Vacuum Lifters

Kvalitetni materijali, čvrste strukture, talijanska tehnologija: Righetti vakuumske dizalice su sve to i još mnogo više. S vremenom proizvodnje među najbržim u sektoru, vašu usisnu čašicu možete dobiti za kratko vrijeme. Osim toga, možete računati na preciznu, jasnu i brzu uslugu Pomoći, kako vaš posao nikada ne bi bio zaustavljen.

Želite li više informacija?

Kakva god da je vaša potreba, ispunite obrazac za kontakt u nastavku i mi ćemo vam ubrzo odgovoriti sa svim informacijama koje su vam potrebne.


Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Morate unijeti valjanu adresu e-pošte
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno