Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők márvány-, gránit-, kvarcit- és más kőlapokhoz


Righetti vákuumos emelők

Vákuumos emelők márvány-, gránit-, kvarcit- és más kőlapokhoz

Széles skálájú modellek

Tapadókorongok márványlapokhoz

A márványlapok emeléséhez a Righetti sűrített levegővel, elektromos árammal vagy akkumulátorral működő tapadókorongos emelők széles választékát kínálja.

A rakomány mérete és súlya alapján a tapadókorongok egy vagy több szívólappal is felszerelhetők.  A számuktól függetlenül a Righetti szívólemezek tervezésükből kiindulva tapadnak a márványhoz, gránithoz, kvarcithoz és más típusú kövekhez sima, égetett vagy szemcsézett felülettel.

Konkrétan a P3A tapadókorongos emelő a legnépszerűbb modell az iparágban: valójában a szívólemezek praktikus egyedi elzárószelepeinek köszönhetően három az egyben megoldást jelent a nagy födémek, konyhai munkalapok és kis méretű termékek mozgatására.

Leeresztett szerkezetű tapadókorongok

A Righetti kutatás-fejlesztési csapata tudja, hogy a vállalatok gyakran kis helyen dolgoznak, és így létrehozta az leeresztett vákuumos emelő-termékcsaládot.

Az S termékcsalád tapadókorongjai valójában lehetővé teszik a horog alatti magasság körülbelül 50%-os csökkentését a keresztlécen belüli vákuumtartály nyomásának és a pneumatikus henger ferde helyzetének köszönhetően (S-PN széria) .

Ez a jelentős csökkentés ideális az alacsony belmagasságban végzett nehézségek nélküli munkavégzéshez.

Vákuumos emelők konyhai munkalapokhoz

A konyhai munkalapok kezelésére a Righetti kifejezetten erre a célra fejlesztett ki vákuumos emelőket.

Az igények szerint az emelő működhet sűrített levegővel, elektromos árammal vagy akkumulátorral, a döntés pedig lehet kézi vagy hengeres (pneumatikus vagy hidraulikus).

A tapadókorongok 3, 4 vagy 5 lapos téglalappal vannak felszerelve. Ez utóbbiak forgathatók, áthelyezhetők a keresztléc mentén, és praktikus csapok segítségével kizárhatók, hogy maximálisan alkalmazkodjanak a konyhai munkalapok különböző formáihoz.

Kövek lerakása kültéri környezetben

A márvány és kő megmunkálása mellett szükség lehet a lapok szabadban lerakására is, például konyhai munkalapok, padlóburkolatok vagy lépcsők lerakásához.

Azokban a helyzetekben, amikor fennáll a veszélye, hogy nincs vagy hiányos az áramellátás, elengedhetetlen a független tápegységgel ellátott tapadókorongos emelőkkel végzett munka.

A szabadban végzett tevékenységekhez a Righetti olyan modelleket tervezett, amelyek nagy kapacitású újratölthető akkumulátorral működnek. Ezen kívül ezek a vákuumos emelők komoly biztonsági rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek folyamatosan figyelik az áramkör vákuumszintjét és az akkumulátor töltöttségi szintjét.

Tapadókorongok kerámialapok és törékeny anyagok emeléséhez

A márvány-, gránit- és egyéb kőlapok mozgatásához alkalmas modellek mellett a Righetti kifejlesztett egy tapadókorongos emelőcsaládot kerámiához, kőporcelánhoz és más törékeny anyagokhoz. A különböző anyagok közötti jelentős különbség tudatában a K+F részleg minden, a területen megszerzett tudását olyan termékek kifejlesztésére összpontosította, amelyek a mozgatás során alkalmazkodni tudnak egy ilyen kényes anyagokhoz.

Ebből születtek a vákuumos emelők kerek és mozgatható lemezekkel, amelyeket karokra helyeztek. A karok áthelyezhetők, és kizárhatók a vákuumkörből.  Ezekkel a tulajdonságokkal a tapadókorong alkalmazkodni tud az anyag különböző méreteihez vagy formáihoz, garantálva az egész lemez folyamatos megtámasztását.

Minden részlet fontos

A márványlap-emelő felületek világában számos kihívással találkozunk: különböző típusú tápellátások, por és víz jelenléte, különböző méretű és nem mindig homogén felületű lemezek. A Righetti minden igényt kielégít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában a számos alkalmazható kombinációnak köszönhetően.

Felülettől független tapadás

Felülettől független tapadás

Minden felület kezelhető: speciális keveréküknek köszönhetően a Righetti tapadókorongok sima, égetett vagy szemcsézett felületekhez is kiválóan tapadnak. A szabálytalan lapok esetében pedig egyéni tömítéseket alkalmazunk.

Könnyű karbantartás és tisztítás

Könnyű karbantartás és tisztítás

A márvánnyal végzett munka azt jelenti, hogy állandó érintkezésben lesz a porral és a vízzel. Az emelő hosszú élettartamának eléréséhez elengedhetetlen a karbantartás, ami könnyen elvégezhető a megfelelő légtelenítő csapokkal.

Minden formátumhoz megfelelő

Minden formátumhoz megfelelő

A lemezek különböző formátumaihoz alkalmazkodás érdekében a Righetti vákuumos emelőkkel a szívólapok nem csak áthelyezhetők a központi keresztrúd mentén, hanem 90°-ban elforgathatók is, egyes modelleken közbenső blokkok elhelyezésével.

Tapadókorong külön szivattyúval

Tapadókorong külön szivattyúval

A különálló vákuumszivattyú gyakori választás, ha a szivattyúcsoportot portól és víztől távol szeretné elhelyezni. Ezenkívül különösen hasznos a légáteresztő anyagok, például a travertínó emelésére.

Egyéni igények kielégítése

Egyéni igények kielégítése

A katalógusban található számos modell mellett sokéves tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően képesek vagyunk igényeire szabott vákuumos emelőket gyártani. Keressen fel minket.

Nemzetközi szállítás

Nemzetközi szállítás

A távolság nem akadály: a Righetti tapadókorongokat a világ bármely pontjára kiszállítjuk, az évek során kialakított kiterjedt értékesítési hálózatunknak köszönhetően.

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi terméket keres? Legyen Righetti Vacuum Lifters partner

Minőségi anyagok, robusztus szerkezetek, olasz technológia: a Righetti vákuumos emelők előtt szinte nincs határ. Mivel az iparágban egyik leggyorsabbak gyártási idővel készülnek, úgy érzi majd, hogy a tapadókorongok pillanatok alatt odaérnek. Ezen túlmenően precíz, világos és gyors segítségnyújtásra számíthat, hogy a munkáját soha ne kelljen megszakítania.

Forduljon hozzánk bizalommal

További információra van szüksége, vagy vákuumos emelőre kérne árajánlatot?
Töltse ki az alábbi űrlapot, és röviden írja le, mire van szüksége: válaszolunk, amint tudunk.

- Töltse ki az alábbi mezőket, hogy felkereshessük -

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező
Adjon meg érvényes e-mail címet
Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező