Righetti vakuumske dizalice

Vakuumske dizalice za sve vaše potrebe


Righetti vakuumske dizalice

Vakuumske dizalice za sve vaše potrebe dizanja

Specijalisti za vakuumske dizalice

Specijalisti za vakuumske dizalice

Već više od 20 godina Righetti ujedinjuje tipičnu talijansku zanatsku kreativnost s produktivnom industrijskom vizijom, stvarajuci široki raspon specifičnih vakuumskih dizalica za staklo, izolirane ploče, lim, kamene ploče, mramor, granit i keramiku.

Naše skladište od 3500 m2 sjedište je iz kojeg se rađaju sve ideje koje se zatim pretvaraju u projekte i realiziraju unutar naših odjela. I uvijek upravo odavde polaze naše usisne čašice, kako bi doprle do vas gdje god se nalazili u svijetu.

Uz tisuću vakuumskih dizalica koje imamo u katalogu, također možemo izraditi prilagođena rješenja i rješenja po mjeri za detaljno zadovoljenje vaših potreba.

Brojna područja primjene

Polaganje STAKLA na gradilištu

Od malih staklenih ploča do velikih prozora, imamo odgovarajuću vakuumsku dizalicu za vaše potrebe.

Znamo da se instalateri stakla svaki dan susreću s različitim oblicima i veličinama, to je razlog zbog kojeg je modularnost postala naša jača strana.

Napajani baterijama, opremljeni dvostrukim vakuumskim krugom i nadzirani pomoću kontrolne jedinice, Righetti vakuumske dizalice idealan su partner za jednostavno postavljanje vašeg stakla na gradilištu.

Više informacija o vakuumskim dizalicama za staklene ploče →

 

Montaža SENDVIČ PANELA

Postavljanje izoliranih panela nikada nije bilo tako jednostavno: Righetti vakuumske dizalice savršeno su rješenje za prepolovljenje upotrebe vremena poze te smanjenje troškova u potpunom skladu sa standardom EN13155.

Naše podizne usisne čašice posebno su dizajnirane za ugradnju zidnih ili krovnih ploča, omogućujući naginjanje tereta iz vodoravnog u okomito gdje je to potrebno.

Zahvaljujući trenutnom usisavanju, usisna čašica odmah prianja uz površinu (glatku, mikro-urezanu ili valovitu), čuvajući cjelovitost tereta. Nadalje, napajanje izmjenjivim i punjivim baterijama osigurava neprekidan rad.

Više informacija o vakuumskim dizalicama za sendvič ploče →

 

Rukovanje LIMOM

Tijekom različitih faza obrade lima, podizne usisne čašice pomažu u prelasku iz jednog sektora proizvodnog odjela u drugo.

U ovom sektoru, vakuumske dizalice općenito imaju fiksnu vodoravnu strukturu, ali imamo i neke modele s oscilacijom.

Ovisno o formatima koji se podižu, Righetti nudi usisne čašice različitih veličina i kapaciteta; kada se radi o listovima vrlo različitih dimenzija, predlažemo rješenja s teleskopskom strukturom. Napajanje može biti komprimiranim zrakom, električno  ili na baterije.

Više informacija o vakuumskim dizalicama za lim →

 

Podizanje STAKLENIH PLOČA

U proizvodnji i obradi stakla, podizanje ploča pomoću upotrebe usisne čašice vrlo je praktično.

Naša rješenja za unutarnju upotrebu dostupna su s pneumatskim ili električnim napajanjem. Također, ovisno o potrebama, nudimo modele s kombinacijama oscilacije (potpomognute ili ručne) i rotacije (potpomognute ili ručne), kao i s fiksnom vertikalnom strukturom.

Usisne ploče mogu se premještati duž središnje osi i krakova, čime se osigurava određena modularnost prostora za hvatanje.

Više informacija o vakuumskim dizalicama za staklene ploče →

 

Rukovanje KERAMIČKIM PLOČAMA

Keramika je materijal koji se sve više koristi u raznim primjenama, ali se po strukturi uvelike razlikuje od strukture mramora. To zahtijeva upotrebu usisnih čašica koje osiguravaju odgovarajuću potporu za cijelu veličinu ploče.

Iz tog razloga, usisne ploče vakuumskih dizalica za keramiku mogu se premjestiti duž krakova, koji su pak pomični, kako bi se najbolje prilagodili dimenzijama porculanske keramike.

S obzirom na velike dimenzije ploča i njihovu malu debljinu, usisne čašice su opremljene potpomognutom oscilacijom kako bi se olakšalo naginjanje tereta.

 

Dizanje MRAMORNIH PLOČA

Nakon obrade mramora, granita ili drugog kamena, potrebno ga je premjestiti u druge prostore skladišta. Za to su idealan alat vakuumske dizalice. Zahvaljujući svojim pločama koje savršeno prianjaju na glatke, plamenom obrađene i izbušene površine, Righetti usisne čašice podižu i pomiču ploče potpuno sigurno.

Usisna čašica može se napajati komprimiranim zrakom, električno ili baterijama. Modeli na baterije također su vrlo praktični u izradi podova i radu na otvorenom prostoru.

Više informacija o vakuumskim dizalicama za kamene ploče →

 

Uz modele dostupne u katalogu i za standardnije primjene, u mogućnosti smo prilagoditi naše vakuumske dizalice prema potrebama.
Posljednjih godina modificirali smo i prilagodili naše usisne čašice različitim zahtjevima tržišta i individualnim potrebama naših kupaca.

Usluge Righetti-ja

Koju vakuumsku dizalicu kupiti je izbor koji treba pažljivo razmotriti jer to znači odlučiti kako ćete raditi u budućnosti.
Ali kupnja usisne čašice nije sama sebi svrha i mi to dobro znamo.

Kvaliteta, servis, održavanje i rezervni dijelovi: uvijek smo tu.

Ako imate bilo kakvih nedoumica, dovoljan je jedan telefonski poziv kako bismo riješili bilo kakvu potrebu. A zahvaljujući našem velikom, dobro opskrbljenom skladištu, sve rezervne dijelove spremne za isporuku možemo vam dostaviti čak i godinama kasnije.

Dostava širom svijeta

Dostava širom svijeta

Tijekom proteklih 20 godina, proširili smo našu trgovačku mrežu po cijelom svijetu, stvarajući snažne odnose s brojnim partnerima.

Udaljenost više nije prepreka i Righetti usisne čašice mogu stići bilo gdje u svijetu. Naše pošiljke povjeravamo međunarodno priznatim kuririma kako bismo jamčili točnu i pravovremenu dostavu.

Righetti servis

Righetti servis

Od prvog kontakta s nama, možete računati na konkretan, opipljiv i učinkovit odnos.

Možemo vam pružiti najprikladnije rješenje za sve vaše potrebe: informacije, ponude, pojašnjenja, rješavanje problema i pomoć, to su aktivnosti koje svakodnevno provodimo sa strašću iz naših ureda u Veroni.

3500m2 skladišta

3500m2 skladišta

Naš proizvodni prostor od 3500 m2 je mjesto gdje dizajniramo, proizvodimo, testiramo i isporučujemo naše usisne čašice.

Zahvaljujući našem opskrbljenom skladištu, mnogi naši modeli dostupni su za isporuku odmah, kao i rezervni dijelovi. Naša proizvodnja jedna je od najboljih u sektoru kako bismo vam zajamčili kvalitetan proizvod u najkraćem mogućem roku.

Talijansko zanatsko umijeće i tehnologija: mi smo stručnjaci za vakuumske dizalice

Talijansko zanatsko umijeće i tehnologija: mi smo stručnjaci za vakuumske dizalice

Podizanje tako međusobno različitih materijala zahtijeva iskustvo i stručnost.

Naše stalno praćenje tržišta podržava odjel za Istraživanje i Razvoj koji razvija nove prijedloge i rješenja. Zahvaljujući našem odličnom poznavanju radnih okruženja, dizajnirali smo brojne vakuumske dizalice, proširujući našu ponudu iz godine u godinu kako bismo vam mogli ponuditi rješenja koja su uvijek prilagođena vašim potrebama.

Što znači koristiti Righetti vakuumsku dizalicu?

Mi smo uvjereni u učinkovitost koju sobom nosi vakuumska dizalica, ali ostavimo da zadovoljstvo naših kupaca i partnera govori umjesto nas. Otkrijte kako naša stručnost, u kombinaciji s kreativnošću, stvara brojna rješenja za svaku potrebu.

Narudžba isporučena u rekordnom roku

Narudžba isporučena u rekordnom roku

Napravio sam narudžbu u utorak navečer i u roku od samo tjedan dana pošiljka je bila spremna za slanje. U godinama naše suradnje Righetti je uvijek bio izvor sigurnosti: precizna, kvalitetna i brza izrada.

  • Partner u Poljskoj
Radno vrijeme prepolovljeno

Radno vrijeme prepolovljeno

Kad sam odlučio unajmiti usisnu čašicu Righetti za jedan važan posao postavljanja sendvič panela, rezervirao sam ga na otprilike mjesec dana. Suprotno mojim procjenama, uspio sam dovršiti posao u samo dva tjedna uz pomoć usisne čašice. Nikad više bez nje!

  • Najam u Vicenzi, Italija
Izrađeno po mjeri za mene

Izrađeno po mjeri za mene

Kad sam kontaktirao Righetti zbog usisne čašice za cjevastu robu, nisam se nadao da ću uspjeti pronaći rješenje. Morao sam promijeniti mišljenje. Poslavši uzorak njihovoj tvrtki, dizajnirali su i izradili dizalicu po mjeri za mene.

  • Metalna stolarija u Francuskoj
Zadovoljan već više od 10 godina

Zadovoljan već više od 10 godina

Svoju prvu usisnu čašicu Righetti za mramor kupio sam 2010. godine i još uvijek savršeno radi! Za mene je to bila temeljna kupovina za svakodnevni rad. Osim toga, tko vam još može dostaviti određene zamjenske dijelove za usisnu čašicu nakon toliko godina?

  • Kupac u Veroni, Italija

Kontaktirajte nas

Trebate li više informacija ili želite dobiti ponudu za vakuumsku dizalicu?

Ispunite donji obrazac vašim podacima i ukratko opišite svoje potrebe: odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

- Ispunite sljedeća polja kako bismo vas kontaktirali -

Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Morate unijeti valjanu adresu e-pošte
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno
Ovo polje je obavezno